social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλαμάκης: Όσοι παίκτες έρθουν, θα πρέπει να αντέχουν το βάρος της Προοδευτικής

Καλαμάκης: Όσοι παίκτες έρθουν, θα πρέπει να αντέχουν το βάρος της Προοδευτικής

Για την Προοδευτική ο Αντώνης Καλαμάκης είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό καθώς κάθε φορά που ο σύλλογος χρειάζεται τη βοήθεια του ο ικανότατος προπονητής πάντα βρίσκεται στο πλάι της ιστορικής ομάδας.

Τη νέα σεζόν θα βρίσκεται μαζί με τον Γιάννη Δρακωνάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον κ. Καλαμάκη να δείχνειθ να κατανοεί τις δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος.

Άλλωστε Γ Εθνική δεν έχει καμία σχέση με το τοπικό πρωτάθλημα παρόλα αυτά ο έμπειρος κόουτς εξέφρασε την αισιοδοξία του, τονίζοντας, ότι η Προοδευτική θα είναι ανταγωνιστική και θα βασιστεί σε παίκτες που έχουν φιλοδοξίες. Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο soccerlive

"Κατ' αρχήν συνεχίζουμε τις προπονήσεις ως ομάδα και αυτό είναι σημαντικό. Θέλουμε να διατηρήσουμε τους παίκτες σε καλή αγωνιστική κατάσταση αφού η πανδημία έφερε όλες τις ομάδες πίσω. Από εκεί και πέρα, θα ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα μας τέλος Ιουνίου. Όσον αφορά τη νέα σεζόν, θα βασιστούμε στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό, ενώ, θα γίνουν 4-5 πολύ καλές κινήσεις, με ποδοσφαιριστές που θα έχουν φιλοδοξίες, οι οποίοι όμως θα πρέπει να αντέξουν και το βάρος της φανέλας που έχει η Προοδευτική. Πιστεύω ότι θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως αρμόζει στο όνομα της Προοδευτικής. Θέλουμε με λίγα λόγια να κάνουμε πρωταθλητισμό".

Για το στόχο της νέας περιόδου τόνισε

"Πρώτο μέλημα αποτελεί να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα βασίζεται σε παίκτες που έχουν φιλοδοξίες και στη συνέχεια σκοπός αποτελεί να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Στον επίλογο του, ο κ. Καλαμάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας

"Ο κόσμος θα πρέπει να παραμείνει κοντά στο σύλλογο. Άλλωστε, το μεγάλο όπλο της Προοδευτικής είναι ο κόσμος της. Θέλουμε να βοηθήσει την προσπάθεια του προέδρου μας και των επενδυτών μας".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35