social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γεύμα της ΑΕ Μοσχάτου στη δημοτική αρχή

Γεύμα της ΑΕ Μοσχάτου στη δημοτική αρχή

Μέσω δελτίο τύπου, η ΑΕ Μοσχάτου έκανε γνωστό ότι παρέθεσε γεύμα στους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής.

Το δελτίο τύπου

Hταν μία άκρως υπέροχη και ..μοσχατιώτικη βραδιά η χθεσινή στο πανέμορφο και απόλυτα ποιοτικό εστιατόριο της πόλης μας “Ο Πρόεδρος” .

Εκεί που η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου παρέθεσε γεύμα σε στελέχη της Δημοτικής Αρχή της πόλης. Ο λόγος για τον Δήμαρχο, Κύριο Ανδρέα Ευθυμίου, τον Γενικό Γραμματέα Κύριο Μανώλη Αντωνάκο, τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού και Πρασίνου Κύριο Γιώργο Φελλα και τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου της πόλης Κύριο Αθανάσιο Μελίστα .

Μία Δημοτική Αρχή η οποία δουλεύει αδιάλειπτα και μεθοδικά, όντας κοντά στον σύλλογο μας,διαχρονικά, δείχνοντας μεγάλη αγάπη και σεβασμό . Η συζήτηση άκρως ποδοσφαιρική, τα σχέδια για το μέλλον και τη νέα χρονιά πάντα με χαμόγελο ,προσήλωση και ατελείωτη αγάπη για την ΑΕΜ, καταδεικνύοντας με τον πλέον εύγλωττο τρόπο τις εξαιρετικές σχέσεις που διέπουν τις δύο πλευρές .

Οικοδεσπότης της όμορφης βραδιάς ο Κύριος Ηλίας Τσελάι, που είναι χορηγός της ομάδας μας ,μέλος της, αλλά πάνω απο όλα ΦΙΛΟΣ , που μας ταξίδεψε σε ένα απόλυτα μαγικό ταξίδι γεύσεων και γαστρονομίας σε μία άκρως όμορφη ατμόσφαιρα .


Σχετικά άρθρα

Επιβεβαίωση με Παπαγγελή στην Κηφισιά

Τζαναβάρας: Χάθημε μια μάχη, όχι ο πόλεμος

Ανατροπή και... κορυφή μαζί με τη Θύελλα Ραφήνας για τον Αιολικό (3-1 τον Καραβά)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35