social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξεκίνησε με συγκρατημένη αισιοδοξία ο Ιερόθεος [pics]

Ξεκίνησε με συγκρατημένη αισιοδοξία ο Ιερόθεος [pics]

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η πρώτη προπόνηση στον Άγιο Ιερόθεο παρουσία όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς και της διοίκησης.

Λίγο μετά τις 18.00 το γήπεδο της "Χωράφας" απέκτησε και πάλι πνοή αφού η ομάδα μας αντάμωσε μετά την εποχή του... κορωνοϊού.

Αφού τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στη συνέχεια ξεκίνησε η προετοιμασία που έγινε υπό τις οδηγίες του προπονητή, Ισίδωρου Σταυριανού και των συνεργατών του.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και φυσική κατάσταση, με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο λίγο μετά τις 18.00.

Ασφαλώς την ομάδα του Περιστερίου τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος της περιοχής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Βασιλης Μπέτσης καθώς και η αντιπρόεδρος ΟΠΑΑΠ του Δήμου Περιστερίου, Ελένη-Ελίνα Ιατροπούλου-Βορύλλα, με το σύλλογο των δυτικών προαστίων να ευχαριστεί αμφότερους που έδωσαν το παρών. 

vorila-mpetsis.jpg

Όσον αφορά το γενικότερο κλίμα που επικρατούσε, τα χαμόγελα ήταν συνεχώς ζωγραφισμένα στα χείλη των διοικούντων αφού άπαντες θεωρούν ότι η προσεχή σεζόν θα είναι ιδανική.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρίνος, εμφανίστηκε συγκρατημένος και παράλληλα αισιόδοξος κάνοντας την εξής λακωνική δήλωση: "Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν με υγεία. Σαν Άγιος Ιερόθεος θα προσπαθήσουμε να δίνουμε κάθε ημέρα τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Νομίζω ότι πλέον δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για δουλειά. Καλή επιτυχία με υγεία σε όλους". 

marinos.jpg

Για όσους δεν γνωρίζουν η ομάδα του Περιστερίου φέτος ενσωμάτωσε στο δυναμικό της τους εξής παίκτες

Ηρακλής Αλεξιου

alexiou-ira.jpg

Μάριος Αργυρίου

marios-argiriou.jpg

Κώστας Κοντοπίδης

Kodopitis-kostas.jpg

Τάσος Παχατούρας

paxatoyras-tasos.jpg

Λάμπρο Πολίτη

politis-labros.jpg

Κριστιάν Μενάι

kristian_menai.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35