social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη με... ορέξεις πρωταθλητισμού στο Μοσχάτο

Πρώτη με... ορέξεις πρωταθλητισμού στο Μοσχάτο

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και προσμονής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τη σεζόν που έρχεται και είναι ,όπως και η προηγούμενη, ιδιαίτερη πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας της ΑΕ Μοσχάτου.

Παρόντα όλα τα νέα αποκτήματα με τους κ.κ Στέφανο Φαναριτη και Βασίλη Γκούμα να καλωσορίζουν άπαντες ,όπως και ο Γενικός διευθυντής κος Καρπούζας.

Η ατάκα που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν άλλη από το “έτσι όπως σας βλέπω σας ονειρεύομαι πρωταθλητές” κάτι το οποίο προκάλεσε τον ενθουσιασμό .Με τον Κο Γκούμα να προσθέτει .”Δεν θα πω πολλά. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Στόχος μας να φτιάξουμε μία καλή ομάδα και να φτάσουμε ψηλα.

Από την πλευρά του ο κος Βασίλης Σπάθας ,αφού παρουσίασε τους συνεργάτες του και καλωσόρισε νέους και παλιούς,ζήτησε σκληρή δουλειά από τους παίκτες του ,αναφέροντας πως περιμένει από άπαντες σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την προπόνηση τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες προστασίας με άπαντες να θερμομετρουνται ενώ υπήρχε και η απαραίτητη χρήση μασκών εντός των κλειστών χωρων.

Τέλος το Σάββατο η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35