social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Τίμησε την οικογένεια Τσιριγώτη [pics]

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Τίμησε την οικογένεια Τσιριγώτη [pics]

Μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τα περισσότερα σωματεία της Γ' Εθνικής.

Ένα χωριό 2000 περίπου κατοίκων εκπροσωπεί επάξια το Κορινθιακό ποδόσφαιρο στην Γ' Εθνική, δείχνοντας ότι έχει όλες τις προδιαγραφές για να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία.

Στο σημερινό φιλικό φρόντισε να μην λείψει τίποτα στον ιστορικό Ιωνικό, με τους ανθρώπους της ομάδας από το Χιλιομόδι να τρέχουν από την ώρα που πάτησαν το πόδι τους στο γήπεδο μέχρι την ώρα που αναχώρησαν.

Μάλιστα, οι άνθρωποι από την Κορινθία θέλοντας να πουν το δικό τους... ευχαριστώ στον Ιωνικό για την τιμή που έκανε να ταξιδέψει μέχρι την Κόρινθο για να δώσει το πρώτο του φιλικό, φρόντισαν να προχωρήσουν σε μια πολύ όμορφη κίνηση προκειμένου να ανταποδώσουν.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα η ομάδα του Ατρόμητου τίμησε την οικογένεια του προέδρου του Ιωνικού, Γιάννη Τσιριγώτη, για την προσφορά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον γενικό γραμματέα των νεοφώτιστων, Τάσο Δράκο, να τονίζει λίγο πριν την παράδοση της πλακέτας ότι ο γνωστός επιχειρηματίας έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την περιοχή.

Δείτε φωτογραφίες

DSC_8425.jpg

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35