social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιάννης Πολυχρονάκος: Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα

Γιάννης Πολυχρονάκος: Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα

Περισσότερα προβλήματα δημιούργησε από αυτά που ήδη υπήρχαν η απόφαση να ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις στη Γ΄ Εθνική, καθώς ο ένας παράγοντας μετά τον άλλον καταγγέλλουν προχειρότητα και έλλειψη προγραμματισμού και πλάνου από αυτούς που αποφασίζουν.


Μετά τους Πανταζή, Φαναρίτη και Αβραμίδη και ο πρόεδρος του Πανναξιακού, Γιάννης Πολυχρονάκος εκφράζει τους προβληματισμούς του, οι οποίοι μάλιστα είναι έντονοι, αφού θεωρεί ότι το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δεν μπορεί να ολοκληρωθεί καθώς δεν υπάρχουν πλέον τα χρονικά περιθώρια.

Σύμφωνα με τον κ. Πολυχρονάκο, ο Πανναξιακός είναι υπέρ στοπ να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, προκειμένου να κρατηθεί η ομάδα σε καλό επίπεδο, όμως ο χρόνος και τα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία δεν μπορούν να επιτρέψουν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε μετά την δημοσιοποίηση της ΚΥΑ: «Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, ούτε οι οικονομικές συνθήκες επιτρέπουν να διεξαχθεί το πρωτάθλημα, ούτε τα χρονικά περιθώρια επαρκούν. Δεν μπορεί κανένα ερασιτεχνικό σωματείο να παίζει με εμβόλιμες αγωνιστικές, ούτε να συμμετάσχουμε σε ένα πρωτάθλημα που θα παίζεται μέχρι τις 31 Ιουλίου και ακόμα παραπέρα.

Ακόμα και να καλυφθούν οικονομικά τα τεστ και οι μετακινήσεις, δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Οι παίχτες δεν είναι μηχανές να αγωνίζονται Τετάρτη - Κυριακή, έχουν και αυτοί δουλειές, μαθήματα, ενώ πολύ εργάζονται στον τομέα του τουρισμού, που σύντομα θα εκκινήσει. Αυτά τα παιδιά δεν είναι επαγγελματίες, δεν έχουν συμβόλαια και κάπως πρέπει να ζήσουν.

Πραγματικά είναι δύσκολες οι συνθήκες καθώς με κλειστή την αγορά δεν υπάρχουν έσοδα και χορηγίες για τα σωματεία. Απορώ όταν είχαμε καλύτερα επιδημιολογικά δεδομένα γιατί τότε δεν ξεκινήσαμε;

Τώρα οι κυβερνώντες μετάφεραν την ατζέντα της κακοκαιρίας και το πήγαν στην έναρξη των πρωταθλημάτων χωρίς κανένα πλάνο και σχέδιο. Κρίμα», είπε ο κ. Πολυχρονάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη υπάρχουν επαφές μεταξύ των σωματείων που συζητούν τον τρόπο που πρέπει να αντιδράσουν στις αποφάσεις των ειδικών που αντί να λύσουν προβλήματα δημιούργησαν περισσότερα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35