social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αήττητος Σπατων: Αρνητικά τα τεστ και επανεκκίνηση

Αήττητος Σπατων: Αρνητικά τα τεστ και επανεκκίνηση

Μέσω δελτίο τύπου ο Αήττητος Σπάτων έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία η ομάδα.

Αφού υπήρξε ομιλία από μέλος της διοίκησης στη συνέχεια ξεκίνησε η προετοιμασία ενώ προηγουμένως όλα τα τα τεστ που έγιναν ήταν αρνητικά.

Αναλυτικά, η ενημέρωση

Πέρασαν όλοι, παίκτες, προπονητές, παράγοντες από το τεστ και βγήκαν όλοι αρνητικοί με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν την πρώτη μετά 4 μήνες προπόνηση.

Πριν την προπόνηση μίλησε στους παίκτες ο Γεν. Αρχηγός της ομάδας ο κος Γιάννης Τζανόπουλος όπου μεταξύ των άλλων στάθηκε στην προσοχή που πρέπει να δείξουν όλοι και από εδώ και πέρα στα θέματα υγιεινής. Επίσης τόνισε πως όπως όλο αυτό το διάστημα η Διοίκηση ήταν κοντά στους παίκτες, έτσι θα συνεχίσει να είναι και πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή στις εντολές των προπονητών ώστε το μικρό αυτό διάστημα προετοιμασίας να είναι στην καλύτερη κατάσταση. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας κος Βαγγέλης Τσιώλης που αναφέρθηκε στην επικοινωνία που υπήρχε μεταξύ των παικτών και τις οδηγίες του και είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Επίσης τόνισε πως τους λίγους αγώνες που θα δώσουν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και είναι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαι τυχερός που είμαι στην ομάδα του Αήττητου Σπάτων και είσαστε και εσείς τυχεροί γιατί έχετε όλους κοντά σας. Τέλος καλό λοιπόν, αρνητικά τα τεστ και ευχή όλων μας ή ομάδα να έχει καλά αποτελέσματα.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35