social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τριάρα ο Παναρκαδικός στην Θύελλα Ραφήνας

Τριάρα ο Παναρκαδικός στην Θύελλα Ραφήνας

Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει από την έναρξη του πρωταθλήματος έδωσε ο Παναρκαδικός που επικράτησε εύκολα με 3-0 της Θύελλας Ραφήνας.

Στο 17' ο Μπάρδος με πλασέ έκανε το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 39' ο Γιουκούδης κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος για το 2-0, με τον Ματσαδέ στο 54' να χάνει την ευκαιρία να βάλει στο ματς τους φιλοξενούμενους.

Δυο λεπτά μετά, ο Παναρκαδικός τελείωσε το παιχνίδι. Στο 56' έπειτα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό, ο Τσιώλης έγινε ο τελικός αποδέκτης και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 3-0.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Θανάσης Στάικος): Ζαχάρης, Διαμαντόπουλος (78' Κοπρένκα), Μπινιώρης, Στρέμπας, Γκαντιάγκα, Τσιώλης, Στασινόπουλος (Νάνος), Τρέσα, Γιουκούδης, Νίκος Λυμπερόπουλος (82' Δημήτρης Λυμπερόπουλος), Μπάρδος (67' Αντωνόπουλος)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίμος Μεσολόγγης): Πάντος, Αράπης (Σαντίκου 86'), Παπαδόπουλος (71' Τσάκωνας), Μανδύλης, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Σουλτανίδης, Ματσάδες, Δημητρίου (71' Ζέκιο), Μπουντάκης (62' Κανελλόπουλος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35