social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εποχή Κουλούρη-Κουτσοποδιώτη στον Εθνικό Πειραιά

Εποχή Κουλούρη-Κουτσοποδιώτη στον Εθνικό Πειραιά

Αλλάζει χέρια ο Εθνικός Πειραιά.

Η ιστορική ομάδα που φέτος θα κάνει την προσπάθεια της στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνική δείχνει ότι γυρίζει σελίδα αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Κουλούρης και ο Παναγιώτης Κουτσοποδιώτης θα αποτελέσουν τα δυο πρόσωπα που θα αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου.

Πρόκειται για δυο ισχυρούς επιχειρηματίες που μαζί με τον Σπύρο Κωτσόπουλο που αποτελεί πρόεδρο της Επιτροπής Ποδοσφαίρου φέτος στην ομάδα, θα επιδιώξουν να αλλάξουν το επίπεδο του συλλόγου προκειμένου να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Όσον αφορά το profile των δυο επιχειρηματιών, ο κ. Κουλούρης ήταν ο βασικός χρηματοδότης του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας τα τελευταία χρόνια συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας.

Ο ίδιος ασχολείται με ιατρικά είδη και όχι μόνο, έχοντας μια επιτυχία πορεία στο χώρο που δραστηριοποιείται. 

Όσον αφορά τον κ. Κουτσοποδιώτη πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της εταιρίας kappametal που ηγείται στη βιομηχανία μεταλλικών κατασκευών, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Με τα δυο πρόσωπα αυτά ο Εθνικός αλλάζει επίπεδο αφού προβλέπονται κινήσεις υψηλού επιπέδου. Να σημειωθεί ότι τυπικά αμφότεροι οι επιχειρηματίες θα αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου από το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, θα βρίσκονται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος κοντά στην ομάδα.

Όσον αφορά την διάδοχη κατάσταση στον Άτταλο, το κενό του Δημήτρη Κουλούρη θα αντικατασταθεί από τον γιο του, Φίλιππο. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35