social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπίτιλης: Κρίμα που θα γίνει χωρίς κόσμο το... classico της Ηλιούπολης

Μπίτιλης: Κρίμα που θα γίνει χωρίς κόσμο το... classico της Ηλιούπολης

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπορει να πάρει θέση για το αυριανό... classico της Ηλιούπολης είναι ο Παύλος Μπίτιλης.

Έχοντας φορέσει τις φανέλς τόσο του ΓΣΗ όσο και του Χαραυγιακού, ο ικανότατος άσος είναι σε θέση να πάρει άποψη, μιλώντας στο soccerlive.gr για το αυριανό ματς.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός του Χαραυγιακού τόνισε: Έχω αγωνιστεί στην Ηλιουπολη και στα ωραία χρόνια της Β εθνικης και στα δύσκολα του τοπικού. Με το Χαραυγιακο έχω ζήσει εξίσου ωραίες στιγμές . Θεωρώ ότι είναι κρίμα που δε θα έχει κόσμο το ματς γιατί αυτά τα ντέρμπι της πόλης γίνονται πάντα με την παρουσία πολλών φιλάθλων και όμορφη ατμόσφαιρα. Είναι δυο ομάδες που απαρτίζονται από νέα παιδιά και θα τερματίσουν ψηλά στη βαθμολογία. Οι ομάδες χρησιμοποιούν τα ίδια γήπεδα για χρόνια και πέρα από τις οποίες διάφορες τους συνεργάζονται αρμονικά. Θα είναι ένα πολύ δυνατό ματς εντός των γραμμών που θα κριθεί από το πάθος".

Ερωτηθείς εάν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο "χοντρός" πρόσθεσε: "Δε ξέρω αν θα με χρησιμοποιήσει ο προπονητής , εγώ θα χαρω να παίξω άλλο ένα ντέρμπι και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35