social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Μπερνιδάκης τη λύση στον Φωστήρα, 1-0 τον Πανναξιακό που έχασε πέναλτι στο 83

Ο Μπερνιδάκης τη λύση στον Φωστήρα, 1-0 τον Πανναξιακό που έχασε πέναλτι στο 83

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Φωστήρας που επικράτησε με 1-0 του Πανναξιακού, σε ένα ματς όπου το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο.

Οι Ταυριώτες έδειξαν θέληση για το τρίποντο και την κατέκτησαν απέναντι σε μια ομάδα που στάθηκε αρκετά καλά στο αμυντικό κομμάτι, όχι όμως και στο επιθετικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανναξιακό να έχει ως στόχο να μην δεχτεί γκολ και να χτυπήσει στην κόντρα.

Μάλιστα οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 2' ο Παπαδόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπερνιδάκη, με τον Πανναξιακό στο 19' να βρίσκει δίχτυα με τον Πλαστουργό όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, απόφαση που έκανε τους φιλοξενούμενους να εκφράσουν τις ενστάσεις τους. Στο 22' ήταν η σειρά του Φωστήρα να απειλήσει, καθώς το φάουλ του Μαρίνου κατέληξε στο δοκάρι. Στο 31' οι Ναξιώτες... ισοφάρισαν τα δοκάρια αφού μετά από φάουλ του Πιτταρά η μπάλα από ποδοσφαιριστή του Φωστήρα κατέληξε στο δοκάρι των κιτρινόμαυρων και η μπάλα απομακρύνθηκε. 

Μέχρι το τέλος του α' μέρος δεν είχε σημειωθεί κάτι το αξιόλογο.

Στο β' μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε με τους Ναξιώτες να έχουν παθητικό ρόλο και τους γηπεδούχους να πιέζουν για να βρουν το τέρμα της νίκης.  Στο 64' ο Φωστήρας σημειώθηκε μεγάλη φάση για τον Φωστήρα. Ο Παληγεώργος επωφελήθηκε από τις κόντρες όμως από τα 2 μέτρα βρήκε αέρα και στη συνέχεια οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων απομάκρυναν.

Στο 69' οι κιτρινόμαυροι έλυσαν το... γόρδιο δεσμό όταν κέρδισαν πέναλτι με τον Παληγεώργο. Ο Μπερνιδάκης ευστόχησε από τα 11 βήματα κάνοντας το 1-0. 

Στο 82' ο Βαθρακοκοίλης θα μπορούσε να κάνει το 1-1, όμως ο νεαρός επιθετικός πλάσαρε πάνω στον Πασαλιμανιώτη μετά τη σέντρα του Κύρτσου. Η μεγάλη φάση του αγώνα γι ατον Πανναξιακό χάθηκε στο 83' όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Κωστόπουλο.

Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Πασαλιμανιώτης έδιωξε αφού μάντεψε σωστά. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

2 Σέντρα Μαρίνου κεφάλια Μπερνιδακη εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.
18 Ο Λέκκας κάνει το σουτ εκτός περιοχής η μπαλα αουτ
19 ακυρώνει γκολ του Πανναξιακού με το 20 του Πανναξιακού
23 ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ, σε φαουλ ο Μαρίνου
31 ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Φάουλ Πιτταρα η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό του Πανναξιακού και καταλήγει δοκάρι
45 Φάουλ Μαρίνου από αριστερά κεφάλια Μπελερη άουτ.

52' Σουτ του Λέκκα η μπάλα στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

60' Φάουλ Λέκκα η μπάλα άουτ.

64' Μεγάλη φάση για τον Φωστήρα. Ο Παληγεώργος επωφελήθηκε από τις κόντρες όμως από τα 2 μέτρα βρήκε αέρα και στη συνέχεια οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων απομάκρυναν.

65' Κόρνερ Μαρίνου κεφαλιά Παληγεώργου η μπάλα άουτ.

69' ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ. Ο Παληγεώργος κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε

70' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ. Ο Μπερνιδάκης ευστοχεί και κάνει το 1-0.

77' Ο Παληγεώργος δέχτηκε έξυπνη πάσα από τον Ταμπάκη, όμως ο πρώτος αστόχησε και πάλι.

79' Σουτ Παληγεώργου άουτ. 

82' Μεγάλη φάση για τον Πανναξιακό. Ο Κύρτσος από αριστερά βρίσκει στο δεύτερο δοκάρι τον Βαθρακοκοίλη ο οποίος ήταν μόνος του όμως το πλάσε του κατέληξε πάνω στον Πασαλιμανιώτη που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

83' ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ. Ο έμπειρος αμυντικός μετά από κόρνερ δέχτηκε μαρκάρισμα και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι.

84' Ο Κωστόπουλος εκτελεί και ο Πασαλιμανιώτης απομακρύνει. 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Πασαλιμανιώτης, Χριστοφιλέας, Μπιμπισίδης, Μηλιώτης (67' Ιωαννίδης), Αλεξίου, Μαρής, Μπελερης, Μαρίνου (67' Ταμπάκης), Λέκκας, Μπερνιδάκης, Χαρίτος (57' Παληγεώργος (83' λ.τρ. Πίσσας)). 

foistras-endekad-anaxos.jpg

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Προμπονάς) Παπαδόπουλος, Κωστόπουλος, Ανεβλαβής, Βαττής, Γκούφας, Πρεβόλης (77' Κύρτσος), Πλαστουργός (66' Ζαχαριουδάκης), Πιτταράς, Σέμε (77' Βαθρακοκοίλης), Κούτρος, Μαναριώτης.

naxos-endeka.jpg

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35