social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προοδευτική: Από Σάββατο στη Νάξο με... δημαρχική κίνηση

Προοδευτική: Από Σάββατο στη Νάξο με... δημαρχική κίνηση

Μέσω δελτίο τύπου η Προοδευτική ενημέρωσε ότι το ταξίδι στη Νάξο είναι -οικονομικά- καλυμμένο από τον Δήμαρχο, Νίκο Χουρσαλά, με τη διοίκηση να ευχαριστεί τον τελευταίο για την τήρηση της υπόσχεσης του.

Παράλληλα, η ιστορική ομάδα έκανε γνωστό ότι θα βρεθεί από το Σάββατο στο νησί της Αριάδνης ενώ ευχαρίστησε και τον Άρη Παλτόγλου για την διευκόλυνση που παρείχε στους βυσσινί.

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο ανακοινώνει ότι το ταξίδι της μεγάλης ομάδας που λέγεται Προοδευτική στη Νάξο ενοψει του αγώνα με τον Πανναξιακό το κάλυψε εξ ολοκλήρου ο δήμαρχος μας, Χουρσαλάς Νίκος καθώς και τη μεταφορά της ομάδας μας οδικώς σε όλες τις αποστολές εκτός έδρας τηρώντας την υπόσχεση του. Άλλωστε η τήρηση της υπόσχεσης είναι γνώρισμα μεγάλων ανδρών. Ευχαριστούμε πολύ δήμαρχε. Είσαι ένας από εμάς. Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει Σάββατο πρωί, θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο και θα επιστρέψει μετά το τέλος του αγώνα που θα αρχίσει 1.30 κατόπιν αιτήματος μας. Τελειώνοντας η ομάδα μας ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αιγάλεω, Παλτόγλου Άρη για τη μεγάλη διευκόλυνηση που παρείχε στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε Άρη.


Σχετικά άρθρα

Η αποστολή των Αγίων Αναργύρων για το ματς με την Θύελλα Καμαρίου [pics]

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής (4η αγωνιστική)

Χωρίς Δήμο και Ρόπα κόντρα στην Κηφισιά η Θύελλα Καμαρίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35