social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όργια» Σαπαλίδη και η Προοδευτική 1-2 τον Πανναξιακό

«Όργια» Σαπαλίδη και η Προοδευτική 1-2 τον Πανναξιακό

Επέστρεψε στις νίκες η Προοδευτική που επικράτησε στη Νάξο του τοπικού Πανναξιακού με 1-2 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Η νίκη αυτή φέρνει την Προοδευτική στην 3η θέση με 13 βαθμούς ενώ ο Πανναξιακός παρέμεινε στους 6 βαθμούς, όντας στο -1 από την επικίνδυνη ζώνη και τον Εθνικό Πειραιά.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Σταμάτης Σαπαλίδης που με δυο γκολ στο 27' και 75' χάρισετ τη νίκη στους βυσσινί που ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε έναν Πανναξιακό που έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό καθώς δεν βγήκε ποτέ... στο γήπεδο.

Πάντως το συγκρότημα του Γιώργου Προμπονά έχει... ένα ελαφρυντικό αναφορικά με την εμφάνιση του αφού έδειξε επηρεασμένο από τη διακοπή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο α' μέρος έχοντας και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα με χαρακτηριστικότερη εκείνη του 30ου' όταν ο Θεοδωρίδης βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμη.

Στο 35' ο Σαπαλίδης έστρωσε έτοιμο γκολ στον Μακρυγιαννάκη που αστόχησε από τα τρια μέτρα. 

Από την άλλη, ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του α' μέρους αφού δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα.

Στην επανάληψη πήρε μέτρα στο γήπεδο, με τον Γιώργο Προμπονά να προχωράει σε τέσσερις αλλαγές, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του. 

Παρ' ολα αυτά η Προοδευτική είχε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες με τον Σαπαλίδη στο 53' να αστοχεί. Στο 73' ο Τζανιδάκης έφυγε στην κόντρα και έκανε τη σέντρα από δεξιά, όμως ούτε ο Νέρες αλλά ούτε και ο Σαπαλίδης μπόρεσαν να κάνουν το 0-2. 

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 75'. Ο Ανεβλαβής έκανε το λάθος και ο Νέρες που έκλεψε τη μπάλα τροφοδότησε τον Σαπαλίδη που με ψυχραιμία έκανε το 0-2. 

Το μόνο που κατάφερε ο Πανναξιακός ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 89' με κεφαλιά του Μαναριώτη μετά τη σέντρα του Ζανελάρι. 

Στο 90 ο Πανναξιακός έφτασε κοντά στο 2-2, όμως ο Μαναριώτης που βρέθηκε απέναντι από τον Τσουκαλά έκανε το σουτ, με τον πορτιέρο της Προο να διώχνει σε κόρνερ και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Μαναριώτη.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

5' Σουτ Κωστόπουλου η μπάλα άουτ.

6' Μεγάλη φάση για την Προοδευτική. Ο Νέρες έκανε το σουτ ο από αριστερά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, με τον Μακρυγιαννάκη να μην μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

11' Μεγάλη φάση για τον Πανναξιακό. Ο Ζαχαριουδάκης έκανε τη σέντρα από αριστερά ο Κύρτσος δεν προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα αφού ο Στεφανής επενέβει σωτήρια. 

27' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. Σέντρα Νέρες, ο Σαπαλίδης κάνει το κοντρόλ και το πλασέ κάνοντας το 0-1. 

30' Τραγικό λάθος του Πιτταρά ο Θεοδωρίδης κλέβει τη μπάλα, κάνει μερικά βήματα όμως το πλασέ του είναι αδύναμο και καταλήγει στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου. 

35. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Προοδευτική. Ο Σαπαλίδης με πανέμορφη ατομική ενέργεια έστρωσε έτοιμο γκολ στον Μακρυγιαννάκη που δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε. 

40' Σουτ Νέρες μπλοκάρει ο Ζαχαριουδάκης

42' Σουτ Βαθρακοκοίλη με το αρσιτερό η μπάλα λίγο άουτ. 

46' Ο Σαπαλίδης έχει... οπλίσει από το σημείο του πέναλτι όμως ο Κωστόπουλος με σωτήρια επέμβαση του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα. 

53' Ο Σαπαλίδης με πλασέ μετά από πάσα του Νέρες στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ. 

61' Κόρνερ Πιτταρά ο Μαναριώτης πιάνει την κεφαλιά η μπάλα καταλήγει σε σώμα αμυντικού της Προοδευτικής και καταλήγει κορνερ.

68' Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Προοδευτική. Ο Νέρες βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο που τον απέφυγε, όμως βγήκε αρκετά πλάγια κάνοντας τη σέντρα στο Σαπαλίδη που έκανε το γυριστό, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει. 

73' ο Τζανιδάκης έφυγε στην κόντρα και έκανε τη σέντρα από δεξιά, όμως ούτε ο Νέρες αλλά ούτε και ο Σαπαλίδης μπόρεσαν να κάνουν το 0-2. 

75' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. Ο Σαπαλίδης κάνει το 0-2 με πλασέ μετά από την όμορφη πάσα του Νέρες που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ανεβλαβή.

80' Ο Ζανελάρη κάνει τη σέντρα όμως ο Βαθρακοκοίλης δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά. 

83' Σέντρα Σαπαλίδη ο Τζανιδάκης στρώνει στο Σπανό που κάνει το σουτ, με τον Ζαχαριουδάκη να διώχνει και πάλι.

89' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Ο Ζανελάρι κάνει τη σέντρα και ο Μαναριώτης με ωραία κεφαλιά κάνει το 1-2. 

90' Ο Πανναξιακός χάνει μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-2. Μετά το λάθος του Μαούνη ο Μαναριώτης βγήκε απέναντι από τον Τσουκαλά έκανε το πλασέ όμως ο τερματοφύλακας της Προο έδιωσε κόρνερ.

Στη συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι θεώρησαν ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Μαναριώτη για κράτημα από τον Μαούνη.

90+4 Κόρνερ Κόντι κεφαλιά Σέμε η μπάλα άουτ.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Προμπονάς) Παπαδόπουλος, Πρεβολής, Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Πιτταράς, Ζαχαριουδάκης, Βαθρακοκοίλης (77' Ζανελάρη), Καφετζής (46' Σέμε), Κύρτσος (46' Κόντι), Τσουρής (46' Γκούφας), Πλαστουργός (46' Μαναριώτης).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης) Τσουκαλάς, Αποστόλου, Ρούμπο, Στεφανής, Μαούνης, Παλάτσιος, Μακρυγιαννάκης (64' Γριζανίτης), Γκόγκα, Σαπαλίδης, Θεοδωρίδης (70' Τζανιδάκης), Νέρες (82' Σπανός).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35