social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με τη δύναμη της έδρας ο Πανιώνιος, 2-0 τον Φωστήρα και πιο κοντά στο τίτλο

Με τη δύναμη της έδρας ο Πανιώνιος, 2-0 τον Φωστήρα και πιο κοντά στο τίτλο

Μία νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στα play-off ανόδου σημείωσε ο Πανιώνιος που επικράτησε με 2-0 του Φωστήρα στην Νέα Σμύρνη.

Στο +4 από την δεύτερη Ηλιούπολη με 23 πόντους και παιχνίδι παραπάνω η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη, ενώ το σύνολο του Σήφη Βενάκη (ντεμπούτο στον πάγκο) παρέμεινε μόνο στην 5η θέση με 12 βαθμούς.
Γκολ από τα… αποδυτήρια με τον Μούντριχα να παίρνει την μπάλα, να πασάρει στον Νίνο και εκείνος από το ύψος του πέναλτι να εκτελεί τον Μπαντίκο για το 1-0 στο 4’. Στο 32’ ο Μπιμπισίδης δεν εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Στουρνάρα ύστερα από φάουλ του Ιωαννίδη και… ημίχρονο δίχως άλλες καλές στιγμές εκατέρωθεν.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν εξαιρετική, με τους «κυανέρυθρους» να μπαίνουν δυναμικά. «Εξυπνο» κόρνερ του Μούντριχα, αλλά το πλασέ του Γροντή σταμάτησε στο δοκάρι στο 49’ και 2-0 στο 51’ χάρη στο ωραίο σουτ του Πίσπα που κυνήγησε μια κόντρα σε σουτ του Λιούμη. Έξι λεπτά αργότερα ο σκόρερ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, όμως η έξοδος του δεν κόστισε στον Πανιώνιο.
Παρά το 2-0 στην πλάτη του, ο «Φονέας» έψαξε και εκείνος το γκολ, με τον Μπαντίκο να σταματάει όμορφα τον Γροντή στο 65’ και το 76’. Στο 78’ ο Μαρίνου εκτέλεσε καλά μια στατική φάση, όμως η κεφαλιά του Μπερνιδάκη κατέληξε στο δοκάρι. Εξαιρετικό σουτ του Ταμπάκη στο 85’ άγγιξε το δοκάρι του Στουρνάρα, ενώ στο 90’ δεν πλάσαρε εξ’ επαφής.

  • Σε περίπτωση που ο «Ιστορικός» δεν προκριθεί στα play-off ανόδου, αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γιάννη Κοντοέ στη Νέα Σμύρνη. Ο αρχηγός και έμπειρος αμυντικός θα αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή στην Ακαδημία του συλλόγου τη νέα αγωνιστική περίοδο.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δραγάτης Αλ. (Αν. Αττικής), Καραθανάσης Αλ. (Αν. Αττικής) – Χρηστάκος Π. (Πειραιά)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο (76’ Αργυρίου), Πίσπας (57’ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Λιούμης (85’ Σταμάτης), Γροντής (85’ Κουτσάκης), Μούντριχας.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σήφης Βενάκης): Μπαντίκος, Αλεξίου, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Μπιμπισίδης, Μαρής, Μπέλερης (69’ Πίσσας), Ντούνιας (80’ Κουλούρης), Λέκκας (57’ Ταμπάκης), Μαρίνου, Μπερνιδάκης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35