social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλληκάρι ο Πανιώνιος στη Μύκονο που έκανε την ανατροπή και «κλείδωσε» την πρώτη θέση, περιμένοντας τις εξελίξεις

Παλληκάρι ο Πανιώνιος στη Μύκονο που έκανε την ανατροπή και «κλείδωσε» την πρώτη θέση, περιμένοντας τις εξελίξεις

Στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου τερμάτισε ο Πανιώνιος που επικράτησε με μεγάλη ανατροπή 1-2 της σκληροτράχηλης ΑΕ Μυκόνου και αναδείχθηκε πρωταθλητής στον Όμιλο.

Τα χρυσά... μωρά του Δημήτρη Κοροπούλη απέδειξαν σε ακόμη ένα ματς ότι διαθέτουν σπουδαίο ταλέντο και προσωπικότητα αφού όταν η μπάλα έκαιγε δήλωσαν παρόντες.

Έτσι ο Ιστορικός αναδεικνύεται πρωταθλητής στον 6ο όμιλο αφού με γκολ του Πίσπα στο 50' και Λιούμη στο 55' πήρε ένα σπουδαίο διπλό απέναντι σε μια ομάδα που προηγήθηκε στο 13' με φάουλ του Λεσάι.

Στο 30' ακυρώθηκε γκολ του Κωνσταντινίδη ως οφσάιντ. 

Πλέον στον Ιστορικό περιμένουν το αποτέλεσμα της έφεσης που έχει καταθέσει η Ηλιούπολη για να γίνει γνωστό έαν θα πάει και επίσημα στα μπαράζ για να διεκδικήσει την άνοδο. 

Διαιτητές: Χρ. Βεργέτης (Αρκαδίας), Δ. Βεργέτης (Αργολίδας)-Παγουρτζής (Πειραιά)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Μπουρντένης, Αχείμαστος, Κέμπε (81' Κ. Μπαλωμένος), Τοπάλ, Σούλτσε, Μπανούσης (63' Απ. Μπαλωμένος (75' λ. τρ. Παπαδόπουλος)), Καλτσάς, Λεσάι, Κωνσταντινίδης, Καλογεράς, Μπρούνο (75' Ντόγος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο (68' Παπαδόπουλος), Πίσπας (74' Μακρίδης), Λιούμης (89' Κουτσάκης), Γροντής, Μούντριχας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35