social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive Ι Ξεκινούν οι ανανεώσεις με τον... βράχο Χριστοφιλέα στον Φωστήρα

Θέμα soccerlive Ι Ξεκινούν οι ανανεώσεις με τον... βράχο Χριστοφιλέα στον Φωστήρα

Στον Φωστήρα η νέα διοίκηση έχει ήδη σηκώσει μανίκια έχοντας στόχο να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού. 

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας λαμβάνοντας τις εισηγήσεις του προπονητή, Λουκά Καραδήμου προχωρούν με σωστά βήματα στην υλοποίηση του σχεδιασμού ξεκινώντας με τους ποδοσφαιριστές που με την προσωπικότητα τους και την εμπειρία τους μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και του πρωταθλητισμού.

Ένας εξ αυτών είναι ο Τάσος Χριστοφιλέας που τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση Πανταζή, μετά το ραντεβού που έγινε, κάτι που σημαίνει οτι θα εξακολουθεί να είναι ο 'βράχος' στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο σπουδαίος στόπερ με παραστάσεις ακόμη και από επαγγελματικό επίπεδο διένυσε μια πολύ καλή σεζόν με τον "Φονέα" ξεχωρίζοντας σαν τη... μύγα μεσ' το γάλα, με αποτέλεσμα να βρεθεί ψηλά στη λίστα της διοίκησης για να παραμείνει στην ομάδα.

Μάλιστα μπόρεσε με το πλούσιο ταπεραμέντο του να βοηθήσει και τους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές της ομάδας, δίνοντας μαθήματα σπουδαίας αγωνιστικής συμπεριφοράς.

Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και κράτησαν τον Χριστοφιλέα στο έμψυχο δυναμικό παρότι είχε δεχτεί αρκετές κρούσεις από ομάδας. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35