social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα μεγάλη κίνηση με Παναγιώτη Βλάχο ο Φωστήρας

Νέα μεγάλη κίνηση με Παναγιώτη Βλάχο ο Φωστήρας

Νέα σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον Φωστήρα, που ενισχύει το δυναμικό του με ποδοφσαιριστές υψηλού επίπεδο οι οποίοι μάλιστα έχουν παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες.

Τελευταία μεταγραφικό απόκτημα ακούει στο όνομα Παναγιώτης Βλάχος, που έρχεται να βοηθήσει την δεξιά γραμμή της οπισθοφυλακής του Φονέα.

Μετά από ενέργειες της διοίκησης του Φονέα, η ομάδα κάνει ακόμη μια υπέρβαση αφού εντάσσει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή με αρκετές παραστάσεις. 

Ο 31χρονος δεξιός μπακ, γεννημένος στις 16/03/1990, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φωστήρα και είναι έτοιμος να προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Παναγιώτης Βλάχος, ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού ενώ σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Κοζάνη και εν συνεχεία στον Απόλλωνα Αθηνών. Αγωνίστηκε για 2 χρόνια στον Βύζαντα Μεγάρων πριν πάει στην ομάδα της Κέρκυρας (άνοδος στην Superleague1), ενώ από εκεί και πέρα φόρεσε την φανέλα της Παναχαϊκής (άνοδος στην Football League, της Δόξας Δράμας, του Εθνικού και της Κηφισιάς. Ο 31χρονος πλάγιος αμυντικός υπήρξε διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων ενώ πέρυσι πέρασε από Ιωνικό και Αιγάλεω.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35