social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: «Μια ομάδα όπως η Ηλιούπολη οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί»

Χαντές: «Μια ομάδα όπως η Ηλιούπολη οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί»

Μια ομάδα σαν την Ηλιούπολη με τη δυναμική και τη φανέλα της, δεν θα μπορούσε να βάζει στόχο τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση τίτλων σε όποια κατηγορία και εάν αγωνίζεται.

Άλλωστε, το brand name της είναι τεράστιο πόσο μάλλον για την Γ' Εθνική, γεγονος που το απέδειξε πέρυσι με την τεράστια προσπάθεια που έκανε.

Φέτος, ο Ήλιος μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι αφού με την πρόσληψη του κ. Χαντέ, δείχνει ότι στόχος της ξεκάθαρος δεν είναι άλλος από την άνοδο στη φυσική της θέση.

Ο έμπειρος προπονητής που πέρυσι, ήταν μέσα στους καλύτερους της Football League, μέσω δηλώσεων στο soccerlive.gr έστειλε το δικό του μήνυμα, επιβεβαιώνοντας τους υψηλούς στόχους του Ήλιου.

Αρχικά ερωτηθείς για τους λόγους που είπε το ναι στην ομάδα δήλωσε

"Κατ' αρχάς διότι οι άνθρωποι της Ηλιούπολης έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα. Όλο το project και ο σχεδιασμός με κάλυψαν απόλυτα όσον αφορά το επίπεδο λειτουργίας και τους στόχους της ομάδας και διότι νομίζω ότι ήταν η καταλληλότερη στιγμή και για εμένα και για το σωματείο να επιστρέψω και να δουλέψω με μεγάλη χαρά και δύναμη στην ομάδα με την οποία έχω δεθεί περισσότερο ποδοσφαιρικά στη ζωή μου".

Για το στόχο της ομάδας, κ. Χαντές πρόσθεσε: "Η Ηλιούπολη είναι μια ομάδα όπου η δυναμική και η ιστορία της, επιβάλλει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους κάθε χρόνο. Έτσι λοιπόν, ο ίδιος στόχος παραμένει και φέτος, όπως συνέβη και πέρυσι".

Για τον προγραμματισμό της ομάδας και το πως θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο, υπογράμμισε: "Κατ' αρχάς πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και όλες οι ομάδες δείχνουν τις διαθέσεις τους. Υπάρχουν σύνολα που έχουν μπει δυναμικά στο μεταγραφικό κομμάτι. Εμείς από την πλευρά μας, ξεκινάμε με καθυστέρηση όμως έχουμε το πλεονέκτημα οτι υπάρχουν παίκτες αξιόλογοι στην ομάδα από πέρυσι. Πρώτα θα ασχοληθούμε με την παραμονή του βασικού κορμού και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε την ομάδα για να παρουσιάσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο".

Για τον κόσμο της Ηλιούπολης δήλωσε: "Το πρώτο το οποίο θα ευχηθούμε είναι να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, και ειδικά ο κόσμος της Ηλιούπολης Δεν είναι ώρα να λέμε μεγάλα λόγια. Γνωρίζω πολύ καλά την δυναμική της ομάδας και γνωρίζω ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Θα δώσω ένα έξτρα κίνητρο σε όλους μας και εύχομαι να δω το γήπεδο με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο απ' αυτό τον πραγματικά πολύ υγιή λαό της Ηλιούπολης".

Στον επίλογο του ευχαρίστησε τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του, τον Ιάλυσο και ευχήθηκε να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στην SL2. Αναλυτικά:

"Δοθείσας της ευκαιρίας που μου δίνεται, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ιάλυσου και ειδικότερα, τον πρόεδρο, κ. Μιχάλη Χατζηνικήτα και τον γενικό αρχηγό, Παναγιώτη Σπάρταλη για όλη την περσινή χρονιά και την άψογη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στην ομάδα και στο σύλλογο έστω και την ύστατη στιγμή να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και να δηλώσει συμμετοχή στην SL2, διότι η προσπάθεια που έχει γίνει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι τεράστια και σε όλο τον οργανισμό που λέγεται Ιάλυσος, πραγματικά αξίζει η παρουσία του στην SL2. 

Τους ευχαριστώ πολύ για όλα και εύχομαι ό,τι καλύτερο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35