social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα στην επόμενη φάση ο ΠΑΟ Ρουφ, 4-0 τον Παναιγιάλειο

Άνετα στην επόμενη φάση ο ΠΑΟ Ρουφ, 4-0 τον Παναιγιάλειο

Εύκολο απόγευμα είχε ο ΠΑΟ Ρουφ, απέναντι στον Παναιγιάλειο, τον οποίο και νίκησε με το εμφατικό 4-0

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟ Ρουφ και Παναιγιάλειο, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με χαρακτηριστική άνεση με 4-0. 

Στα του ματς, οι γπηεδούχοι αφού έχασαν μία πολύ καλή ευκαιρία στο 3ο λεπτό σε κεφαλιά του Μάντζιου, 3 λεπτά αργότερα κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, όταν ο Κατσούλης σέντραρε, οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν προσωρινά, για να έρθει ο Βενάρδος να γράψει το 1-0 από κοντά. 

Μάλιστα, στο 7ο λεπτό η «Αούστρια» θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως το σουτ του Μάντζιου κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βίλλιου. 

Από εκεί κια έπειτα οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και δημιουργούσαν φάσεις, όμως το γκολ δεν ήρθε με τον ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ξεκαθάρισαν από νωρίς. Στο 51' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με πολύ όμορφο σουτ του Βενάρδου και 2 λεπτά αργότερα ο Μάντζιος με αριστερό πλασέ, έγραψε το 3-0 και έβαλε τέλος στη... σεμνή τελετή. 

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε 2 λεπτά πριν το τέλος, με φωτοβολίδα από τα 20 μέτρα ο Νιτσάκης.

Έτσι, ο ΠΑΟ Ρουφ πέρασε με χαρακτηριστική άνεση στο Β' γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα μάθει τον αντίπαλό του την τρίτη.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Σταυριανός Ισίδωρος): Κουνάδης, Συμάκου, Κατσούλης, Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Αλεξίου, Νατσιόπουλος(56' Φιλιμέγκας), Σαχσανίδης(61' Νιτσάκης), Μάντζιος(56' Κουράφαλος), Καλλέργης(67' Ζελενίτσας), Βενάρδος(67' Νούτσος)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ψυχογιάννης): Βίλλιος, Πλατυκώστας, Νικολάου, Ροδόπουλος, Μπούζντρα, Χατζηαντωνίου, Φουφούνας, Αποστόλης, Ξύνος, Λιάτος, Κάσα


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35