social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύγισε στο 87' ο Χαραυγιακός

Λύγισε στο 87' ο Χαραυγιακός

Άτυχος στάθηκε ο Χαραυγιακός στο ματς με τον Άρη Σούδας για την β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αφού στο 87' το γκολ του Τσίτα έφερε την ήττα με 2-1 για την ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη

Η ιστορική ομάδα πάλεψε το ματς και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τσίτα στο 17' κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 53' με σουτ του Κουτσούμπα.

Στα τελευταία λεπτά το ματς θα πήγαινε στην παράταση, όμως ο Χαραυγιακός ατύχησε αφού ο Τσίτσας τροφοδοτήθηκε από το Νικόλτση και έκανε το 2-1, χαρίζοντας την πρόκριση στους Χανιώτες.ε την εστία του.

Οι φάσεις του αγώνα

9′ Σουτ του Παπαθανασίου η μπάλα αρκετά έξω από την εστία.
11′ Σουτ του Τσίγκα κόντραρε σε Κάρδαρη και μπλόκαρε ο Βακερλής.
16′ Σουτ του Δραμουντάνη η μπάλα αρκετά έξω από την εστία.
17′ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Βαρδάκη η μπάλα περνά απ’ όλους και από τη σέντρα-σουτ του Παπαθανασίου ο Τσίτας με τακουνάκι τη στέλνει στα δίχτυα.
37′ Σουτ του Παπαθανασίου άουτ.
41′ Φάουλ του Φέζγκα μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Βακερλής.
48′ Σέντρα του Παρασκευόπουλου κεφάλια του Κουτσούμπα η μπάλα ψηλά άουτ.
53′ ΓΚΟΛ: Από σέντρα του Δραμουντάνη ο Κουτσούμπας με πλασέ ισοφαρίζει, με τους παίκτες του Αρη να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.
59′ Σουτ του Ροκάκη μπλοκάρει ο Βακερλής.
70′ Φάουλ του Παρασκευόπουλου κεφάλια του Δραμουντάνη η μπάλα ψηλά πάνω από την εστία.
71′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Κουτσούμπα να πλασάρει και τον Καλαμαρίδη να σώζει με τα ακροδάκτυλα.
76′ Χωρίς δύναμη η εκτέλεση φάουλ του Παπαθανασίου ο Βακερλής μπλοκάρει εύκολα.
87′ ΓΚΟΛ: Ωραία ομαδική συνεργασία, από τον Παπαδάκη η μπάλα έφτασε στον Παπαθανασίου που πάσαρε στον Νικόλτση, ο οποίος σέντραρε ιδανικά για τον Τσίτα, που με πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ του για το 2-1.
90+3′ Φάουλ του Παπαθανασίου διώχνει δύσκολα ο Βακερλής.

Διαιτητής: Μ. Βισκαδούρος (Ηρακλείου). Βοηθοί: Σφακιανάκης – Τσαμπουράκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Πλούμης (3′), Κουτσοποδιώτης (32′), Παπαδάκης (43′), Αγγελόπουλος (44′), Δραμουντάνης (75′), Νικόλτσης (75′), Βαρδάκης (75′), Κουτσούμπας (88′)

Αρης Σούδας (Νίκος Μαναρώλης): Καλαμαρίδης, Κοκκινάκης (64′ λ.τρ. Μπακογιάννης), Στεφανίδης, Βασιλάκης, Βαρδάκης, Φέζγκα (90+2′ Σελάμης), Ροκάκης, Παπαθανασίου, Νικόλτσης, Τσίγκας (38′ Παπαδάκης), Τσίτας.

Χαραυγιακός (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βακερλής, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος, Κουτσοποδιώτης, Σουβατζόγλου (90′ Στέργιος), Αγγελόπουλος, Δραμουντάνης, Κουκοβίνης, Πλούμης, Κουτσούμπας, Καλόφωνος (83′ Κουτσογκίλας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35