social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαματθαιάκης: Μονόδρομος η καλή εμφάνιση και το καλό αποτέλεσμα

Παπαματθαιάκης: Μονόδρομος η καλή εμφάνιση και το καλό αποτέλεσμα

Η επικράτηση της περασμένης αγωνιστικής στα Σπάτα επί του Αήττητου (0-1), μετά από εκείνη κόντρα στον Πανελευσινιακό (1-0), δίνει τη δυνατότητα στον Αιολικό να «χτίσει» νικηφόρο σερί στον 6ο όμιλο.

Για να το κάνει, όμως, θα πρέπει να προσπεράσει το εμπόδιο της Θύελλας Ραφήνας το μεσημέρι της Κυριακής (21/11, 12:00). Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης εμφανίζεται ξεκάθαρος στο Soccerlive και τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να κυριαρχήσει, να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της έδρας και να φτάσει σε άλλη μία νίκη. «Σε όλους γεννάει απορίες το κακό ξεκίνημα της Θύελλας. Μην ξεχνάμε ότι ήταν η πρωταθλήτρια ομάδα του ομίλου πέρσι. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, ξέρουμε την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αλλά είμαστε αποφασισμένοι μέσα στην έδρα μας να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό και να έχουμε πάντα το πάνω χέρι» σημειώνει μετά από σχετική ερώτηση ο Κρητικός προπονητής και προσθέτει: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε απόλυτο σεβασμό προς τον αντίπαλό μας και γνώση της κατάστασης, αλλά για εμάς η καλή εμφάνιση και το καλό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος. Περιμένουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό και όμορφο παιχνίδι».

Ο Αιολικός θα φιλοξενήσει τη Θύελλα στο γήπεδο της Καλλονής, αφού στον «Ταρλά» γίνονται εργασίες στον χλοοτάπητα, με τον Μ. Παπαματθαιάκη να αποκρίνεται σχετικά: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο να μην παίζεις στη φυσική σου έδρα, όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, γνωρίζουμε το γήπεδο και ελπίζουμε ότι δεν θα μας επηρεάσει».

 


Σχετικά άρθρα

Επέστρεψε ο αρχηγός Παϊκόπουλος στον Βύζαντα Μεγάρων!

Με πρωταγωνιστή τον Βαλαβανόπουλο ο Πανθηραϊκός 2-0 τους Αγιους Αναργυρους

Οι διαιτητές στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής (15η αγων.)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35