social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό στην Μυτιλήνη η Θύελλα Ραφήνας

Βαθμό στην Μυτιλήνη η Θύελλα Ραφήνας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς της 5ης Αγωνιστικής ανάμεσα σε Αιολικό και Θύελλα Ραφήνας, με την ομάδα της Μυτιλήνης να μετρά έτσι τη δεύτερη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Παπαματθαιάκη δεν κατόρθωσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ, ενώ και οι αλλαγές που έγιναν δεν βοήθησαν να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και παρότι η πρωτοβουλία των κινήσεων ήταν στα πόδια του Αιολικού, το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Σε ένα ματς με λιγοστές τελικές προσπάθειες, τα πάντα θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει αν στη φάση του 70ου λεπτού ο διαιτητής Μαράνος και ο επόπτης Πετρίδης είχαν καλύτερη αντίληψη της φάσης στην ανατροπή του Τακίδη, που ίσως ήταν εντός περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αιολικός άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Καλλονή, απέναντι σε μια Θύελλα Ραφήνας που εξελίσσεται σε κακό δαίμονα των Μυτιληνιών, όπως παλαιότερα συνέβαινε με το Λουτράκι.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Κρητικός, Πάτας, Τακίδης, Κούβελιτς (80' Μουζακίτης), Γιουκαρής, Αποστολόπουλος, Εμπουμπά (64' Πρωτούλης), Λαμπράκης (64' Πινιέιρο)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ν. Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης, Φύτρος, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντόσκας, Γουλάς (82' Αράπης), Μαρτίνος, Δρόσης (87' Δημητρίου), Σχουλλής (63' Μπαριτάκης), Σουλτανίδης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35