social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καθάρισε ο Παπαδόπουλος στη Ρόδο

Καθάρισε ο Παπαδόπουλος στη Ρόδο

 Ένα γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Παπαδόπουλος μόλις στο 7’, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Ρόδο με 1 – 0 απέναντι στον Κιθαιρώνα σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας (6ος όμιλος).

Οι «πράσινοι» κινδύνεψαν στο δεύτερο ημίχρονο από τους αντιπάλους τους που πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, αλλά λόγο της ποιότητας τους δεν το πλήρωσαν και έτσι πήραν το πολύτιμο «τρίποντο». Η Ρόδος κυριάρχησε σε όλο το πρώτο ημίχρονο όπου δεν απειλήθηκαν από τον Κιθαιρώνα. Πέτυχαν το γκολ και είχαν και άλλες φάσεις για να κάνουν το 2 – 0 και να είναι πιο άνετοι, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στην επανάληψη, ο Κιθαιρώνας ανέβηκε και πίστεψε ότι θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά, δημιουργώντας δυο καλές φάσεις για να σκοράρει. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί τις δικές τους καλές στιγμές για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι αλλά και πάλι δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. 

Στο 7’ ο Παπαδόπουλος με ένα ξερό αριστερό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1 – 0.
Στο 21’ ο Βουργουτζής πάσαρε στον Μπουντόπουλο και αυτός από θέση τετ α τετ έκανε το σουτ αλλά ο Γερογιάννης κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ.
Στο 28’ ο Μπουντόπουλος με ένα ωραίο «τακουνάκι» έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γιόνδη ο οποίος πλάσαρε αλλά και πάλι ο Γερογιάννης απόκρουσε πολύ ωραία σε κόρνερ αποτρέποντας το 2 – 0.
Στο 32’ ο Παπαδόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα ελαφρώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι (άουτ).
Στο 65’ μετά από κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα δεν έφυγε από την άμυνα της Ρόδου, ο Τσέλλος σούταρε μέσα από την περιοχή με τον Κανταρτζή να διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή.
Στο 70’ ο Πατσίλης πήρε τη μπάλα σε θέση αριστερά μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ. Η μπάλα κόντραρε στον Κωστόπουλο, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ, στην καλύτερη στιγμή του Κιθαιρώνα στον αγώνα.
Στο 81’ ο Μπίσα έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της περιοχής σε μια φάση που ο Γερογιάννης ήταν εξουδετερωμένος με τον Ευθυμίου να διώχνει πάνω στη γραμμή.
Στο 87’ μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Γιόνδης δεν έβαλε σωστά το κεφάλι του για να στείλει τη μπάλα προς την εστία με αποτέλεσμα αυτή να φύγει παράλληλα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος (Δόσης, Τζίκας) από τον Σύνδεσμο της Αθήνας.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας, Κανταρτζής, Σούλης, Γκίνης, Βουργουτζής (67’ Νικολόπουλος), Μπουντόπουλος (91’ Παπαθανασίου), Χατζησάββας (60’ Μπίσα), Παπαδόπουλος (73’ Σουλάϊ), Γιόνδης
ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ: Γερογιάννης, Νικολακόπουλος, Σεχάϊ, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου, Αργυρίου, Αποστολόπουλος (87’ Μπόβαλης), Δαδάκος, Παπαευθυμίου, Πατσίλης

Πηγή: news12.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35