social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Θύελλα Ραφήνας 2-0 την ΑΕΚ Τρίπολης

Η Θύελλα Ραφήνας 2-0 την ΑΕΚ Τρίπολης

 Το σημερινό ματς της Θύελλας Ραφήνας με την ΑΕΚ Τρίπολης έβγαλε πολλές ειδήσεις!

Πρώτη νίκη για τους Λιγνιτωρύχους εντός έδρας από τότε που παίζει μακριά από την φυσική της έδρα. Πρώτο γκολ και για τον αρχηγό τον Αλέξανδρο Χαρακτίδη, όπου με απ΄ευθείας κτύπημα φάουλ άνοιξε τον δρόμο προς το τρίποντο.
Η Θύελλα έφτασε όχι και τόσο άνετα στην νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν το παιχνίδι, δεν κλείστηκαν, προσπάθησαν να παίξουν μπάλα , μπήκαν επιθετικά στην επανάληψη για να ισοφαρίσουν όμως δέχθηκαν το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί τελείωσαν οι ελπίδες του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη είχε την χαρά και την τύχη να προηγηθεί γρήγορα, στο 9ο λεπτό με τον κάπτεν της, ο οποίος επανήλθε στα γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ. Σαν κι αυτά που ο Χαρακτίδης έχει συνηθίσει τους φίλους της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται. Το πρώτο ημίχρονο πάντως σε γενικές γραμμές δεν είχε ενδιαφέρον. Λίγα πράγματα και από τις δύο ομάδες και ακόμα πιο λίγες οι φάσεις που έβγαλαν. Μόνο απο στημένα απείλησαν ο Κοντογιαννόπουλος στο 29΄ και ο Χαρακτίδης στο 39΄. Προηγουμένως μια καλή στιγμή είχαν οι πράσινοι στο 13΄με ένα δυνατό σουτ του Δημητρίου.

Στην επανάληψη οι παίκτες της ΑΕΚ Τρίπολης βγήκαν αποφασισμένοι να πιέσουν για το 1-1, είχαν μια ευκαιρία με τον Κοντογιαννόπουλο όμως ο Σύρακας ήταν κέρβερος κάτω από τα γκολπόστ κι έδιωξε τη μπάλα.

Στο 70΄ μετά από επέλαση από τα δεξιά του Αράπη και σέντρα του, ο Ματσαδές βρήκε τη μπάλα πάνω στον βηματισμό του και εκτέλεσε τον Μπροκάκη κάνοντας το 2-0 αλλά ουσιαστικά έκοψε τα φτερά των φιλοξενούμενων και στις όποιες βλέψεις είχαν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο 79 ο Ζέκιο αφού πρώτα “ζύγισε” καλά το πόδι του επιχείρησε σουτ που πέρασε λίγο άουτ, στο 81΄ επικίνδυνη κεφαλιά του Κολιόπουλου δεν είχε ευτυχή κατάληξη, όπως και η κεφαλιά του Χρήστου για τη Θύελλα στο 84΄ που έφυγε άουτ. Τελευταία φάση του αγώνα στο 90΄ όταν ο Μπουντάκης μετά από ωραία ενέργεια σούταρε και μπλόκαρε ο Μπροκάκης.

Πίγγιου, Λιαμίρας (Θεσπρωτίας) και Σγουράκης (Πειραιά) ήταν το διαιτητικό τρίο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Σύρακας, Αράπης, Μανδύλης, Φύτρος, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (86΄ Μπουντάκης), Ντόσκας, Ματσαδές (81΄ Κανελλόπουλος), Δημητρίου (74΄ Ζέκιο), Τσάκωνας (74΄ Χρήστου).

ΑΕΚ Τρίπολης (Κυριακόπουλος – Τσετσώνης): Μπροκάκης, Πετρόπουλος (83΄Τσαλγιτζόπουλος), Κατής, Καψής, Καϊάφας, Μπακάμης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδαμής, Ανδριανός, Κολιόπουλος, Μπαλάσης (78΄ Κολοστούμπης Β.)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35