social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύτρωσε τον Αιολικό ο Κατσίκης

Λύτρωσε τον Αιολικό ο Κατσίκης

 Πολύτιμο τρίποντο κέρδισε ο Αιολικός, επικρατώντας της Νέας Αρτάκης με 1-0, χάρη στο γκολ του Παναγιώτη Κατσίκη στο 30ο λεπτό.

Η ομάδα της Μυτιλήνης αποσπάστηκε έτσι από τη σημερινή της αντίπαλο στη μάχη για την παραμονή, συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα μέσα στο 2020.

Ο αγώνας ήταν μέτριος στο πρώτο 20λεπτο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Μάλιστα η πρώτη καλή στιγμή στο ματς άργησε να έρθει (29'), ωστόσο ήταν για τον Αιολικό, με τον Σπόλιαριτς να βγάζει βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και τον τερματοφύλακα Ναβροζίδη να νικά τον Μπουρού στην έξοδο.

Ένα λεπτό μετά όμως, την υποδειγματική σέντρα του Αγριμάκη στο ύψος του πέναλτι αξιοποίησε με ψύχραιμο πλασέ ο Κατσίκης, κάνοντας το 1-0 (30'), βάζοντας τον Αιολικό μπροστά στο σκορ!

Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν διέτρεχε κίνδυνο στα μετόπισθεν και στις γρήγορες αντεπιθέσεις της λίγο έλειψε να βρει δεύτερο γκολ, όταν ο Λαμπράκης σούταρε από δύσκολη γωνία, με την μπάλα να κοντράρει σε πόδια αμυντικών (42'). Η Νέα Αρτάκη απείλησε μόνο στο 44ο λεπτό, σε μια επικίνδυνη σέντρα από τα αριστερά, με τον Ζαχαρόπουλο να πλασάρει αδύναμα άουτ.

Στο β' ημίχρονο ο Τσιπάς έκανε την πρώτη φάση με δυνατό σουτ (48'), που μπλόκαρε ο Ναβροζίδης. Δύο λεπτά μετά, από λάθος διώξιμο του Βρονταρά λίγο έλειψε να ισοφαρίσει η Νέα Αρτάκη, αλλά η κεφαλιά του Σπανού πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν προϋποθέσεις στο 61' με σουτ του Τσορύση, που έφυγε ψηλά άουτ. Στο 64' από μια σέντρα του Λαμπράκη υπήρξε αδράνεια στην άμυνα της Νέας Αρτάκης, όμως ούτε ο Τσιπάς ούτε ο Σπόλιαριτς την αξιοποίησαν.

Στα τελευταία λεπτά ο Αιολικός κράτησε το υπέρ του 1-0, πανηγυρίζοντας έτσι μια σημαντική νίκη.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βλ. Πέτροβιτς): Βρονταράς, Αγριμάκης, Μπάρκας, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης (93' Σεκού), Σπόλιαριτς, Κατσίκης, Τσιπάς (67' Αλαγιάννης), Μπουρούς (92' Καλαμποκάς), Λαμπράκης (84' Καλαφάτης)

ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ: Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Αγγελάτος, Μπελίτσος (88' Μιχελής), Καραμπάς, Μακρόπουλος, Τσίγκας (81' Μίχος), Κνέζεριτς (35' Ζαχαρόπουλος), Σπανός, Πατερίτσας, Τσορύσης (70' Λούκας)

 sportlesvos.gr


Σχετικά άρθρα

Δεν τα κατάφερε στην Θεσσαλονίκη η Προοδευτική

Γ' Εθνική-3ος όμιλος: Οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής

Με γεμάτο «οπλοστάσιο» ο Ηλυσιακός – Μαντζούνης: Ελπίζω να δικαιωθεί η προσπάθειά μας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35