social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν συνεχίζει ο Μπινιάρης στην Κόρινθο 06

Δεν συνεχίζει ο Μπινιάρης στην Κόρινθο 06

Με προσωρινή διοίκηση θα πορευθεί ως το τέλος της σεζόν η Κόρινθος 2006 όπως δείχνουν τα πράγματα, καθώς ο κ. Δημήτρης Μπινιάρης και γενικά όλο το Δ.Σ. υπέβαλλε την παραίτησή του εδώ και λίγα 24ωρα.

Έτσι αναμένεται να εκδοθεί απόφαση από το Πρωτοδικείο, μετά την την προσφυγή που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, ώστε να υπάρξει προσωρινή διοίκηση, η οποία θα …τρέξει τις υπάρχουσες υποχρεώσεις και να φτάσουμε ως την καλοκαιρινή γενική συνέλευση.

Τελικά παρά τις όποιες δεσμεύσεις που υπήρξαν τον τελευταίο καιρό, δεν κατέστη δυνατόν να γίνουν πράξη, οι όποιες εξαγγελίες, ο σύλλογος δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε και η παραμονή στη Γ’ Εθνική θεωρείται σχεδόν απίθανη.

Ο Μπάμπης Πάτρας θα μείνει στη θέση του, καθώς όπως ο ίδιος αναφέρει: “Η ομάδα θα παίξει για την αξιοπρέπεια του κορινθιακού ποδοσφαίρου, καθώς δεν επιτρέπεται ομάδα από το νομό να σκεφθεί καν την πιθανότητα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Θα ολοκληρώσουμε τη σεζόν με όσους παίκτες έχουν απομείνει, μαζί και με τα παιδιά από την Ακαδημία, με το μυαλό και τη σκέψη μας στο μέλλον”.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35