social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς Παπαδόπουλο-Αράπη με ΑΟΝΑ η Θύελλα Ραφήνας

Χωρίς Παπαδόπουλο-Αράπη με ΑΟΝΑ η Θύελλα Ραφήνας

Μέσω δελτίο τύπου, η Θύελλα Ραφήνας κάνει γνωστό το πρόγραμμα για την προσεχή αγωνιστική όπου αντίπαλος είναι ο ΑΟΝΑ.

Το δελτίο τύπου

Μετά από την εξαιρετική εμφάνιση, στο ανακαινισμένο γήπεδο μας και την εμφαντική νίκη επί του Αιολικού Μυτιλήνης, ένα ακόμα δύσκολο και πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι εκτός έδρας την Κυριακή 16/2/2020 στις 15:00 μ.μ. στην Νέα Αρτάκη με την ομώνυμη ομάδα.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν ο διαιτητής κ. Ξηρογιάννης Στέφανος, με βοηθούς τον κ. Παγουρά Βασίλειο και τον κ. Δελή Λεωνίδα του Συνδέσμου Βοιωτίας, με παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Τζουραμάνη Φώτιου του συνδέσμου Αθηνών.

Στατιστικά αναφέρουμε η Νέα Αρτάκη βρίσκεται στην 9η θέση (την οποία θέλει να αποφύγει, αφού οδηγεί στον υποβιβασμό) με 20 βαθμούς σε 17 παιχνίδια, με απολογισμό 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες με 17 τέρματα υπέρ και 19 κατά και ομάδα μας βρίσκεται στην 6η θέση έχει 26 βαθμούς, με απολογισμό 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες με συντελεστή τερμάτων 16 υπέρ και 17 κατά.

Δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας κου Νίκου Μεσολόγγη, ο τραυματίας (νέο διάστρεμμα δυστυχώς) Παπαδόπουλος Λευτέρης και ο τιμωρημένος, αφού συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες Αράπης Γιώργος.

 

ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35