social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς τρεις με Αχαρναϊκό η Θύελλα Ραφήνας

Χωρίς τρεις με Αχαρναϊκό η Θύελλα Ραφήνας

Δεύτερο μόλις παιχνίδι στην φυσική μας έδρα για την φετινή περίοδο και την 21ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Αχαρναικού και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ακόμα ένα βήμα για την παραμονή.

Το Δ.Σ. αποφάσισε μετά την μεγάλη ανταπόκριση των φιλάθλων στην προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αιολικό, την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και την σημαντική τους βοήθεια στην επίτευξη της πολύ σημαντικής νίκης,

να ορίσει ξανά γενική είσοδο 5€ στην κεντρική εξέδρα.

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι διαιτητές κ. Φωστέρης Γεώργιος με βοηθούς τους κ.κ. Κακκάνη Κωνσταντίνο και Γκουβά Χρήστο του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής (αφού και οι δύο ομάδες ανήκουν στον ίδιο Νομό), με παρατηρητή διαιτησίας την κα Ρώσση Γεωργία του συνδέσμου Αθηνών.

Η βαθμολογική θέση των ομάδων και τα στατιστικά τους αναλύονται στον κάτωθι πίνακα:

 

Στην διάθεση του προπονητή μας δεν θα βρίσκονται:

ο τιμωρημένος με 2 αγωνιστικές λόγω της συμπλήρωσης 7 κίτρινων καρτών Δημήτρης Σουλτανίδης και οι τραυματίες Σύρακας Γρηγόρης, Παπαδόπουλος Λευτέρης και σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του αρχηγού μας Αλέξανδρου Χαρακτίδη, εξαιτίας μυικού του τραυματισμού στην προπόνηση της Τετάρτης

 

Αμέσως μετά το παιχνίδι στις 18:30 μ.μ. ο σύλλογος μας θα κόψει στην αίθουσα τελετών του Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και θα τιμήσουμε τους αθλητές μας που κατά την τελευταία εξεταστική περίοδο, πέρασαν στα Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

 

ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ-ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35