social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντακόπουλος: Ο ΑΟ Υπάτου οργανωτικά πλησιάζει συλλόγους Superleague 2

Κωνσταντακόπουλος: Ο ΑΟ Υπάτου οργανωτικά πλησιάζει συλλόγους Superleague 2

Ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος αντικατέστησε τον Στάθη Σταθόπουλο στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Υπάτου, και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις η ψυχολογία άλλαξε προς το καλύτερο.

Η δουλειά του συνεργάτη του κ. Κωνσταντακόπουλου, Δημήτρη Τσίτου αλλά και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών άλλαξε το αρνητικό κλίμα, τα πρώτα αποτελέσματα ήρθαν και η ομάδα από τη Βοιωτία εφόσον είχε την τύχη με το μέρος του σε κάποια ματς θα μπορούσε να κοιτάζει ακόμη και την 2η θέση.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί μας.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως κρίνεις την πορεία σας σαν ΑΟ Υπάτου;

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την πορεία των ποδοσφαιριστών μου. Έχουμε κάνει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ηττες και έχουμε περάσει και στον τελικό Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσουμε τον ΑΟ Θήβας. Βρισκόμαστε στην 3η θέση του 6ου ομίλου και πιστεύω ότι σε ένα με δύο ματς που ήταν κομβικά θα μπορούσαμε εάν ήμασταν πιο τυχεροί και είχαμε καλή απόδοση να βρισκόμασταν στην 2η θέση»

-Έχετε συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας τη νέα σεζόν;

«Όχι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον κορωνοϊό»

-Πως κρίνεις το επίπεδο του 6ου ομίλου;

«Πιστεύω ότι υπάρχουν σε γενικές γραμμές υπήρχαν τρία επίπεδα ομάδων. Οι ομάδες που είναι μέχρι την 5η θέση, στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται οι σύλλογοι που παλεύουν για την παραμονή τους και στο τρίτο επίπεδο υπάρχουν τα σωματεία που έχουν υποβιβαστεί και έδειξαν δυσκολίες στο να ακολουθήσουν το ρυθμό των άλλων ομάδων. Πάντως σε αυτό το σημείο θέλω να σταθώ στην ομάδα της Ρόδου όπου δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι είναι και από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο εφόσον γίνουν τα μπαράζ»

-Ένα σχόλιο για την προσπάθεια της διοίκησης;

«Ο ΑΟ Υπάτου σε θέματα λειτουργίας πλησιάζει συλλόγους Superleague 2 ούτε καν δηλαδή Football League. Πρόκειται για μια οργανωμένη ομάδα, οτιδήποτε ζητάμε προσπαθούμε να το έχουμε την επόμενη στιγμή και όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι που ταλανίζει τις περισσότερες ομάδες, η κατάσταση είναι εξαιρετική»

-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοϊο και πως θα επηρεάσει το ποδόσφαιρο όλη αυτή η κατάσταση;

«Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι η υγεία. Αυτό είναι το μεγαλύτερο αγαθό. Πρεπει να βάλουμε στην άκρη το ποδόσφαιρο και κάποιες φιλοδοξίες που μπορεί να έχει ο καθένας μας, καθώς αυτό που συμβαίνει είναι πολύ σημαντικό και να σκεφτούμε πολύ σοβαρή τη συνέχεια του πρωταθλήματος που κατά την άποψη μου θα πρέπει να γίνει εάν είναι 100% βέβαιο ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία κάποιου».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35