social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρηση-έκπληξη Παπασπύρου από τη Μαρκό

Αποχώρηση-έκπληξη Παπασπύρου από τη Μαρκό

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση που πληροφορήθηκε ιστοσελίδα μας πριν από λίγα λεπτά και έχει να κάνει με την ομάδα της Μαρκό.

Συγκεκριμένα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία αποτελεί ο Δημήτρης Παπασπύρου καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τους πράσινους. Ο βοιωτός coach που κατάφερε να πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία με τον σύλλογο της ανατολικής Αττικής τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στον 6ο όμιλο και φτάνοντας μέχρι τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους παραχωρώντας την εξής δήλωση

''Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκαναν να συνεργαστώ μαζί τους τους κυρίους ΠΑΝΑΓΑΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΑΝΘΟ ΒΟΛΗ, ιδιαίτερα τον κ. ΣΧΕΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, γιατί ήταν πάντα δίπλα σε ότι θέλαμε, τους παράγονες του Δ.Σ. ΔΡΙΤΣΑ ΧΡΗΣΤΟ, ΜΑΡΓΩΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΗ. Επίσης ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε και καταφέραμε η ομάδα να πετύχει την καλύτερη πορεία στην ιστορία της, τους φροντιστές και τους φυσιοθεραπευτές. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπληκτικούς συνεργάτες και χαρακτήτες, ΓΟΥΛΑ ΤΑΣΟΣ, ΓΙΟΣΕΦ ΒΑΝΤΣΙΚ και ΚΑΡΑΒΙΔΑ ΚΩΣΤΑ. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια σε ό,τι κάνουν στο μέλλον''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35