social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην παράταση προκρίθηκε το Μοσχάτο

Στην παράταση προκρίθηκε το Μοσχάτο

Tην πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά πέτυχε το Μοσχάτου που επικράτησε, στην παράταση, του αξιόμαχου Μαύρου-Αετού-Ολυμπιάδας ,με 2-0 χάρις στα γκολ των Ψυχογιού και Νιζάμη.


Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ψυχογιός που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό, αν όχι καθοριστικό, το ρου της αναμέτρησης.
Μπήκε αλλαγή στην παράταση και στο τέλος του πρώτου μέρους ,μετά από σέντρα-διαβήτη του Σταύρου με ένα ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρασσά ,για το 1-0 ,ενώ στο 119, από πάσα δική του στον Παυλάκη και ασίστ του τελευταίου στο Νιζάμη έγινε το 2-0.
Την πρώτη καλή φάση στο ματς την είχε η ομάδα του Βασίλη Σπάθα με το τετ α τετ του Κανελλόπουλου που νικήθηκε απο τον Κρασσά ,ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με φάσεις των Φωτόπουλου και Ζήναρη που δεν βρήκαν στόχο ,ενω η ομάδα του Πειραιά είχε καλή στιγμή με το σουτ του Χατζησοφρωνίου.
Στο δεύτερο μέρος, το Μοσχάτο συνέχισε να έχει κατοχή μπάλας, αι γηπεδούχοι όντας πολύ καλά στημένοι αμυντικά και κλείνοντας χώρους έψαχναν την ευκαιρία για να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. ενώ δημιούργησαν φάσεις με προσπάθεια του Φωτόπουλου αλλά και μία κεφαλιά του Δαλμίδη που δεν βρήκαν στόχο.
Οσο πέρναγε η ώρα η ομάδα του Σπαθα ανέβαζε στροφές,.απείλησε με Νιζάμη και Σουλελέ αλλα ο Κρασσάς έμοιαζε ανίκητος.
Ο κίπερ των γηπεδούχων είπε μεγαλοπρεπέστατο όχι και από τα 11 βήματα στο πέναλτι του Κωνσταντίνου (στη φάση του πέναλτι έγινε χέρι απο τον Κόμη που αποβλήθηκε) στο 79ο λεπτό και κάπως έτσι πήγαμε στην παράταση.
Το κομβικό σημείο ήταν το 96ο λεπτό όταν μπήκε ο Ψυχογιός αν και όχι έτοιμος μιας και είχε ενοχλήσεις, στη θέση του Σουλελε που έκανε και αυτός εξαιρετικό παιχνίδι με το μόνο που του λείπει να είναι το γκολ.
Αυτό το έκανε ο Ψυχογιός με ένα γκολ...ποίημα.
105ο λεπτό ο Σταύρου έκανε σέντρα από αριστερά και ο Ψυχογιος σηκώθηκε και με ψαλίδι έκανε το 1-0.
Με τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο ,όσοι επιτρέπονταν, να σηκώνονται και να αποδίδουν Standing ovation στον σκόρερ.
Στο 118 ο Ζαχαράκης έσωσε πάνω στη γραμμή απο κεφαλιά παίκτη των γηπεδούχων και στην εξέλιξη της φάσης, ο Ψυχογιός έβγαλε για τον Παυλάκη που με τη σειρά του έδωσε για το Νιζάμη που ψύχραιμα έκανε το 0-2.
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Βασίλης Σπάθας): Κραβαρίτης- Σταύρου-Ζαχαράκης-Ζιώβας(46 Ξενάκης)-Φιαμέγκος-Κωνσταντίνου-Γιακουμάκης(70 Παυλάκης) ,Τουλουβασίλης(46 Ρέντι), Χατζησοφρωνίου-Σουλελές(98 Ψυχογιός),Κανελλόπουλος(63 Νιζάμης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35