social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΕ Μοσχάτου: Θετικός στον κορωνοϊό αθλητής των ακαδημιών

ΑΕ Μοσχάτου: Θετικός στον κορωνοϊό αθλητής των ακαδημιών

Αγαπητοί αθλητές, γονείς, μέλη και φίλοι του αθλητικού σωματείου της ΑΕ Μοσχάτου.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοιό αθλήτής των Ακαδημιών μας. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και στην δική μας αθλητική οικογένεια καθώς πλέον βρίσκεται παντού...
Άμεσα με την διάγνωση ενημερώσαμε τον ΕΟΔΔΥ και λάβαμε τις απαραίτητες οδηγίες χειρισμού σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των αθλητών, των οικογενειών τους, των προπονητών αλλά και κάθε εμπλεκομένου στη δραστηριότητά της ΑΕ Μοσχάτου.
Ενημερώσαμε με προσωπική επικοινωνία όλους τους γονείς του συγκεκριμένου τμήματος για το κρούσμα και διαβιβάσαμε τις οδηγίες που μας δώθησαν.
Αναστείλαμε για το συγκεκριμένο τμήμα την λειτουργία του μέχρι να παρέλθει το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα των 14 ημερών.
Σημειώνουμε ότι από την αρχή της σεζόν ο σύλλογος καθημερινά τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προατασίας με καθημερινη θερμομέτρηση των αθλητών, μη χρήση αποδυτηρίων, αποστάσεις ασφαλείας, προπόνηση σε ανοικτό χώρο, ελαχιστοποιόντας την πιθανότητα μετάδοσης του ιού από κάποιον που νοσεί.
Επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Μοσχάτου κύριο Ευθυμίου,, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΔΥ προκειμένου να επιβεβαιώσουμε τις ενέργειες στις οποίες θα έπρεπε να προβούμε.
Για την ΑΕ Μοσχάτου ύψιστη προτεραιότητα αποτελεί η υγεία και η ασφάλεια των αθλητών μας και των οικογενειών τους.
Σε αυτό το κομμάτι δεν κάνουμε εκπτώσεις.
Θέλουμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας με ασφάλεια και ευχόμαστε περαστικά και καλή ανάρρωση στον αθλητή μας.
Τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας και δεν εφησυχάζουμε. Δεν θα ποινικοποιήσουμε καμία αρρώστια ούτε θα γκετοποιήσουμε τους ασθενείς. Απλά προσεχουμε και φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
Για το Δ.Σ. της ΑΕ Μοσχάτου
Στέφανος Δ.Φαναρίτης

Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35