social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Πετρόπουλο η Ηλιούπολη

Ανακοίνωσε Πετρόπουλο η Ηλιούπολη

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο ΓΣ Ηλιούπολης αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο 34χρονος Πετρογκολ μετά τη θητεία του σε Αιγάλεω και Εθνικό Πειραιά αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισε συμφώνησε με τον Ήλιο με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται χθες.

Το δελτίο τύπου

Η επιτροπή ποδοσφαίρου του ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει ακόμη μια σημαντική μεταγραφή λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Συγκεκριμένα τη φανέλα του Ήλιου θα φοράει ο Αντώνης Πετρόπουλος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 34χρονος επιθετικός συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας μας το τελευταίο διάστημα και μετά από προσέγγιση που έγινε απάντησε θετικά προκειμένου να αποτελέσει αρωγός στη νέα προσπάθεια.

Ασφαλώς με την προσωπικότητα, την εμπειρία του και το ταπεραμέντο του, ο Πετρόπουλος θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο στόχο που έχει θέσει.

Με την κίνηση αυτή, η επιτροπή ποδοσφαίρου δείχνει την πρόθεση της να κάνει τις υπερβάσεις που απαιτούνται προκειμένου ο Ήλιος να είναι πρωταγωνιστής και πάλι,

Ο διεθνής επιθετικός με τις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι γνωστός για τη μεγάλη του καριέρα στα Ελληνικά γήπεδα, οπού έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό (Super League, Champions League, Europa League), OΦΗ, ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Πλατανιά, Bari (Serie B'), AΕΛ Καλλονής, Δόξα Δράμας, Ασπρόπυργο, Αιγάλεω με τελευταίο σταθμό την Γ' Εθνική και τον Εθνικό Πειραιά.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35