social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αήττητος 1-0 τον Φωστήρα

Ο Αήττητος 1-0 τον Φωστήρα

Σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Αήττητος στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου επικρατώντας με 1-0 του Φωστήρα στο Δημοτικό Στάδιο «Δημήτρης Δημητρίου».

Στην πρωτη καλή στιγμή στο 12′, το πλασέ του Μπέλερη σταμάτησε στον Μεγαλοοικονόμου.

Δύο λεπτά αργότερα και πάλι «χτύπησε» ο Μπέλερης, με την προβολή του να σταματά αυτή την φορά στον Στεφανίδη, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μπερνιδάκης πήρε το ριμπάουντ, «έσπασε» την μπάλα στον Ιωαννίδη, όμως το σουτ του μπακ της ομάδας του Φωστήρα κόντραρε πάνω στα σώματα.

Στο 15′ μια καλή σέντρα- σουτ του Αλεξίου μπλόκαρε έυκολα ο Στεφανίδης, ενώ στο 21ο λεπτό ένα πλασέ εκτός ισορροπίας του Χρήστου, σταμάτησε στον γκόλκίπερ των γηπεδο ο 25′, ο Μπερνιδάκης βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε μια παράλληλη σέντρα ακριβείας στον Χρήστου, όμως ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων γλίστρησε, με αποτέλεσμα να μην πιάσει καλά το σουτ μπροστά από την εστία του Αήττητου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 37′ με δυνατό σουτ του Δαχτυλίδη να περνά ελάχιστα πάνω από την εστία του Μπαντίκου.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, μια ψηλοκρεμαστή πάσα του Ιωαννίδη, κατέληξε στα πόδια του Αλεξίου, ο οποίος από τα δεξιά έκανε το σουτ που πέρασε ξυστά από την εστία του Στεφανίδη.

Ο Αήττητος ανέβασε ρυθμό, όταν στο 48′, πλασέ του Ταμπάκη απέκρουσε ο Μπαντίκος, με το ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να προσπαθεί και πάλι με σουτ στο 57′, όμως ο γκολκίπερ της ομάδας του Φωστήρα είπε και πάλι «όχι».

Ένα λεπτό αργότερα, ο Ιωαννίδης, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Στεφανίδη.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν στο 62′ πέναλτι από φάουλ του Χριστοφιλέα στον Κατσέρη μέσα στην περιοχή και τη εκτέλεση ανέλαβε ο Πρέντι Άρης, κάνοντας το 1-0.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού απέκτησε νευρικότητα, κυρίως από την πλευρά του Φωστήρα, που προσπαθούσε να κυνηγήσει το γκολ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία, σε αντίθεση με τον Αήττητο που λίγο έλειψε να διευρύνει το σκορ.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Ευάγγελος Τσιώλης): Στεφανίδης, Ελευθεριάδης 66′ Ντουσάι), Γκρόσιος, Σπίντζος, Μεγαλοοικονόμου, Στυλιανόπουλος, Ταμπάκης (80′ Σερέπας), Δαχτυλίδης, Πρέντι Άρις, Πλαβούκος, Χοτζάϊ (30′ Κατσέρης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Αλεξίου, Χριστοφιλέας, Μπιμπισίδης, Ιωαννίδης, Πίσσας (Παληγεώργος 64′), Μαρίνου, Χρήστου (Σερβές 74′), Ντούνιας (Κουλούρης 45′), Μπέλερης, Μπερνιδάκης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35