social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε Τερεζόπουλο το Μοσχάτο

Έκλεισε Τερεζόπουλο το Μοσχάτο

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος αποτελεί το νέο προπονητή της ΑΕ Μοσχάτου σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο έμπειρος προπονητής τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση Φαναρίτη-Γκούμα και αναλαμβάνει την καθοδήγηση του συλλόγου.

Το ραντεβού ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και έτσι ο ικανότατος κόουτς σηκώνει μανίκαι προκειμένου να επαναφέρει τους πράσινους στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο κ. Τερεζόπουλος που είναι κάτοχος UEFA PRO έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στους πάγκους ελληνικών ομάδων αφού την περίοδο 2014-2015 είχε αναλάβει ως πρώτος προπονητής στην ομάδα του Πανιώνιου.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο Αστέρας Τρίπολης σαν συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ως α' προπονητής.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από τους πάγκους του Εθνικού Πειραιά, της Ρόδου καθώς και στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. 

Η ανακοινωση

H AΕ Μοσχάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον προπονητή κο Δημήτρη Τερεζόπουλο. Ενα προπονητή, υψηλών προδιαγραφών, του οποίου η φιλοσοφία ταιριάζει απόλυτα με αυτή της ομάδας και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.

Ο Κος Τερεζόπουλος γεννήθηκε στις 28-5-1966 και είναι κάτοχος uefa pro. 
Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα απο τις υποδομές του Πανιωνίου όπου εργάσθηκε  και σαν προπονητής της ανδρικής ομάδας, έχοντας αναδείξει  σπουδαίους παίκτες οι οποίοι κοσμούν την Ελληνική Σούπερλιγκα, όπως οι Μασούρας,Ντουρμισάι,Τασουλής; Χατζηισαίας)
Παράλληλα, δούλεψε ως  βοηθός αλλά και ως πρώτος προπονητής στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ  έκανε εξαιρετικό έργο στις υποδομές του Ολυμπιακού, αλλά και  σαν τεχνικός διευθυντής στις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννενα. Παράλληλα δούλεψε στη Ρόδο και τον Εθνικό Πειραιά που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της προπονητικής του καριέρας.
Καλωσορίζουμε τον κο Τερεζόπουλο στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη στο νέο του έργο. #welcomecoach

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35