social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χατζηαλέξης: «Στο ύψος της η διοίκηση»-Πληρωμές, δώρα και ευχές

Χατζηαλέξης: «Στο ύψος της η διοίκηση»-Πληρωμές, δώρα και ευχές

Σε ακόμη μια σπουδαία κίνηση προχωράει η διοίκηση του Χαραυγιακού αφού την ερχόμενη Τετάρτη στα γραφεία του συλλόγου από τις 17.00 έως τις 19.00 η ομάδα θα προχωρήσει σε πληρωμές ενώ θα μοιράσει και δώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η χειρονομία αυτή δείχνει την κατανόηση που υπάρχει από πλευράς διοίκησης, στηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο αυτούς τους δύσκολους μήνες της διακοπής όπου δεν υπάρχει δραστηριότητα.

Ασφαλώς οι παίκτες θα καταφθάνουν τμηματικά στα γραφεία για να αποφευχθεί ο συνωστισμός τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

Αναφερόμενος στην κίνηση αυτή ο προπονητής της ομάδας, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης δήλωσε:

"Καλές γιορτές κατ' αρχήν σε όλο το κόσμο με υγεία. Για άλλη μια φορά η διοίκηση στέκεται στο ύψος της και είναι κοντά μας σε όλα τα πράγματα και τις καταστάσεις. Από εκεί και πέρα, όλο το ποδόσφαιρο περιμένει πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες. Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά και όσο πιο σύντομα γίνεται να ξεκινήσουμε".

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι στις 7/1 είναι εφικτό να μπούμε σε μια -αθλητική- κανονικότητα, ο Πειραιώτης προπονητής πρόσθεσε:

"Με τα τωρινά δεδομένα πιστεύω ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και όλα θα πάνε καλά. Νομίζω πάντως ότι είναι οριακή η ημερομηνία μήπως και ξεκινήσουν την προετοιμασία τους οι ομάδες για να είναι έτοιμες στις αρχές Φεβρουαρίου. Είναι κάτι εφικτό και πρέπει να γίνει για να επανέλθουμε στην καθημερινότητα την παλιά και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου να βρεθούμε κοντά σε αυτό που αγαπάμε".

Όσον αφορά στο πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών δήλωσε:

"Νομίζω ότι οι παίκτες μας είναι φιλότιμοι και ακολουθούν το πρόγραμμα των συνεργατών μου. Παρ' όλα αυτά ότι πρόγραμμα και να κάνεις δεν συγκρίνεται με την ομαδική προπόνηση και τους αγώνες". 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35