social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χτυπάει» και Πέτρο Καμινιώτη η Κηφισιά

«Χτυπάει» και Πέτρο Καμινιώτη η Κηφισιά

Οι ουσιαστικές κινήσεις της Κηφισιάς συνεχίζονται με στόχο το ρόστερ της ομάδας να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, με προσωπικές ενέργειες της διοίκησης στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου εντάχθηκε ακόμη ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής μετά τον Μανώλη Καλλέργη.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Νίκου Κούστα θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας ο Πέτρος Καμινιώτης.

Ο 31χρονος μέσος με τις φαρμακερές εκτελέσεις φάουλ και την άριστη τεχνική κατάρτιση μετά το πέρασμα που είχε από την Κύπρο τα τελευταία δυο χρόνια επιστρέφει στο εγχώριο πρωτάθλημα επιλέγοντας μια από τις πιο οργανωμένες ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. 

Ασφαλώς πρόκειται για κίνηση που ανεβάζει ακόμη περισσότερο την ποιότητα στο ήδη υπάρχον ρόστερ της Κηφισιάς.

Ο Καμινιώτης, που μένει να ανακοινωθεί από την ομάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά το ζήτημα, γεννήθηκε στις 13 Μαϊου 1989 (31 χρονών) στην Καρδίτσα και έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία που είχε στον Ατρόμητο.

Στην ομάδα του Περιστερίου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ενώ ακολούθησε η ομάδα της Καλαμάτας, του Διαγόρα και της Βέροιας, Ο Πιερικός ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, παίρνοντας μεταγραφή στη συνέχει για την Δόξα Δράμας. Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τους μαυραετούς του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας για λογαριασμό του Άρη. Χανιά, Παναιγιάλειος, Αγία Νάπα (Κύπρος) και η γερμανική Άιντραχτ Τριέρ ήταν οι επόμενες ομάδες που αγωνίστηκε ο Καμινιώτης πριν μετακινηθεί στο Αιγάλεω αφού είχε ένα μικρό πέρασμα πάλι από την Καλαμάτα.

Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ονισίλου Σωτήρα και πλέον αποτελεί μέλος της Κηφισιάς, αφού σήμερα βρέθηκε στο Ζηρίνειο και πραγματοποίησε προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35