social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στέφανος Κοτσόλης: Η προσωπικότητα που ανεβάζει το brand name της Κηφισιάς...

Στέφανος Κοτσόλης: Η προσωπικότητα που ανεβάζει το brand name της Κηφισιάς...

Σε ένα φιλικό που είχα βρεθεί στη Λάρισα, για να παρακολουθήσω την Κηφισιά κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα, έτυχε να διακρίνω στην κερκίδα έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Ο λόγος για το Στέφανο Κοτσόλη που βρισκόταν δίπλα στους ιθύνοντες της ομαδας της Κηφισιάς παρακολουθώντας την αναμέτρηση.

Ασφαλώς , αυτό ήταν η αρχή για τα όσα θα επακολουθούσαν καθώς ο πρώην διεθνής πορτιέρο του Παναθηναϊκού λίγες ημέρες αργότερα αναλαμβάνε το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στο σύλλογο των βορείων προαστίων.

Η κίνηση αυτή έδειχνε εξ αρχής, τους στόχους που έθετε η ομάδα της Κηφισιάς , καθώς μια προσωπικότητα του βελινεκούς του Στέφανου Κοτσόλη αποτελεί πολυτέλεια για οποιοδήποτε σύλλογο όχι μόνο της Γ' Εθνικής αλλά και όλων των ανώτερων κατηγοριών.

pritsas-kotsolis.jpg

Άλλωστε , μιλάμε για έναν εξαίρετο επαγγελματία ,που είχε την ευλογία ,να ζήσει σπουδαίες στιγμές στην καριέρα του, οι οποιες αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη για τη νέα σελίδα που ανοίγεται μπροστά του.

Έχοντας πλέον την ωριμότητα και την ηρεμία, καθοδηγεί τους πάντες και προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στο σύλλογο, κάνοντας τα πάντα να λειτουργούν αυτοματοποιημένα και επαγγελματικά.

Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που ασχολείται με τον οργανισμό που λέγεται "ΚΗΦΙΣΙΑ" , άπαντες καθημερινά συμβουλεύονται τον Κοτσόλη πως θα βελτιωθούν όχι μόνο αγωνιστικά αλλά ακόμη και εξωαγωνιστικά .

Το συμπέρασμα που εξάγουμε , είναι ότι οι παίκτες της Κηφισιάς και το τεχνικό επιτελείο της , θα πρέπει να αισθάνονται ευλογημένοι που συνεργάζονται με έναν εξαιρετικό επαγγελματία και τόσο καλλιεργημένο άνθρωπο.

Και ένα μεγάλο μπράβο στη Διοίκηση της ομάδας , που με την επιλόγη της αυτή , ανέβασε τον πήχη σε όλα τα επίππεδα , για να μπορέσει να διεκδικήσει τους μεγάλους φετινούς της στόχους .


Σχετικά άρθρα

Θέμα soccerlive I Μια ανάσα από τον Καραβά ο Παπανικολάου

Οι διαιτητές για την 12η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Ανανέωσαν Κουτσουμπας-Κουκοβίνης στον Χαραυγιακό [pics]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35