social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμη για τη... στέψη η Κηφισιά, 0-2 τον Παναρκαδικό

Έτοιμη για τη... στέψη η Κηφισιά, 0-2 τον Παναρκαδικό

Ούτε ο Παναρκαδικός μπόρεσε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της Κηφισιάς που πέρασε... αέρας από την Τρίπολη επικρατώντας του Παναρκαδικού με 0-2 κάνοντας το 9Χ9.

Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με το ρεπό του ΠΑΟ Ρουφ, κάνει την Κηφισιά να έχει ασφάλεια του +6 από την 2η θέση κάτι που σημαίνει ότι είναι αγκαλιά με τον τίτλο.

Στο 13' μετά από σύγχυση στην αντίπαλη αμυνα ο Τεττέι  με σουτ έκανε το 0-1. 

Στο 18' ο Πρίτσας έκανε το σουτ, ο Τεττέι πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας που κατέληξε άουτ. 

Στο 27' η κεφαλιά του Παλογιαννίδη πέρασε άουτ.

Στο 43' ο Πρίτσας έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ με τον Ανδρέα Μάνο να διώχνει. 

Στο 53 η σεμνή τελετή έλαβε τέλος όταν ο Πρίτσας εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τεττέι που πήρε την κόντρα από τον Μάνο με τον πρώτο να κάνει το 0-2. 

Στο 84' ο Καλλέργης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0-3 αφού το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ, ενώ στο 89' το φάουλ του Μπλάνο πέρασε άουτ.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Μάνος Α., Λιακόπουλος, Τόλιος, Αλένης, Μάνος Χρ., Παλογιαννίδης (67' Μπλάνκο), Παπαλάμπρος (89' Κοπρένκα), Στρέμπας, Αβότ (67' Αντωνίου), Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ. (89' Ρουμελιώτης).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας) Μιχελής, Παπαγγελής, Έσλερ, Γκότοβος, Μκρτσιαν, Ποζατζίδης (60' Καλλέργης), Πρίτσας (60' Ζέλο), Παπασάββας (72' Καμινιώτης), Τεττέι (56' Τζέλι), Κρητικός, Παυλάκης (56' Κοντογιάννης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35