social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κούστας: «Σε μια διαδικασία μπαράζ δεν υπάρχουν φαβορί»

Κούστας: «Σε μια διαδικασία μπαράζ δεν υπάρχουν φαβορί»

Η Κηφισιά πέτυχε μια ευρεία νίκη την περασμένη Τετάρτη στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου απέναντι στο Ναύπλιο με 7-0 που ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση, ωστόσο, άπαντες διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Άλλωστε, ο σύλλογος των βορείων προαστίων δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά δεδομένου ότι μπροστά του βρίσκεται μια μεγάλη πρόκληση που ακούει το όνομα 'άνοδος στην Superleague 2 μέσω της διαδικασίας των μπαράζ'.

Έχοντας το απόλυτο των νικών σε όσα ματς έχει δώσει μέχρι στιγμής, το συγκρότημα του Νίκου Κούστα καλείται να προετοιμαστεί προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμο στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος γνωρίζοντας τη δυσκολία.

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχημένης πορείας της Κηφισιάς αναφερόμενος στην κλήρωση των αγώνων μπαράζ δήλωσε

"Περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε την κλήρωση σχετικά με τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, όμως ξέρουμε ότι μας περιμένει μια εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε πρωταθλητές απ' άλλους ομίλους με μεγάλο κίνητρο. Όλες οι ομάδες θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο δεδομένου ότι υπάρχει μια ενδεχόμενη αναδιάρθρωση που έρχεται. Είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους, όμως την Κυριακή μας περιμένει το τελευταίο ματς πρωταθλήματος και από την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους αντιπάλους των μπαράζ και να είμαστε έτοιμοι για μια ιστορική πρόκληση που έρχεται για την Κηφισιά".

Ερωτηθεί εάν υπάρχει εικόνα για τους αντιπάλους, ο κ. Κούστας δήλωσε

"Βέβαια έχουμε εικόνα για τους αντιπάλους μας. Εκτός από τον 9ο όμιλο που δεν γνωρίζουμε αρκετά πράγματα, οι υπόλοιποι μας είναι γνωστοί και έχουμε στοιχεία για τους αντιπάλους όπως και εκείνοι για εμάς".

Για το εάν θεωρεί την ομάδα του φαβορί για το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην Superleague 2, ο νεαρός κόουτς πρόσθεσε

¨"Σε μια διαδικασία μπαράζ με πρωταθλητές απ' όλους τους ομίλους δεν ξέρω εάν υπάρχει ομάδα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το απόλυτο φαβορί και πόσο μάλλον σε ένα τουρνουά 4 αγώνων που δεν επιτρέπονται τα λάθη. Βέβαια η παρουσία ομάδων όπως ο Πανιώνιος δίνει άλλη αίγλη και  πρεστιζ στη διαδικασία αυτή. Είναι μια ιστορική ομάδα που θέλει να διεκδικήσει την άνοδο, όπως και ο Ηρόδοτος που στο παρελθόν έχει ξαναβιώσει την ίδια διαδικασία έχοντας επιτυχημένες πορείες". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35