social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συγχαρητήρια από Ηρόδοτο στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Συγχαρητήρια από Ηρόδοτο στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Μέσω δελτίο τύπου ο Ηρόδοτος συνεχάρη το τεχνικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα για την άνοδο κάνοντας μια αναφορά στο χθεσινό ματς με την Κηφισιά

Τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2020-21 ολοκλήρωσε η ομάδα μας, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο 2021, με 3-0 από την Κηφισιά στο «Ζηρίνειο» για την 5η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Ειδικού Πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας, μπορεί να ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική, όμως είχε ήδη εξασφαλίσει ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Super League 2, με τη νίκη με 2-0 επί της Ζακύνθου την περασμένη Τετάρτη (7/7) στη Νέα Αλικαρνασσό.
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κύριος Λευτέρης Αυγενάκης θέλοντας να συγχαρεί τις διοικήσεις,τους ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία των δυο ομάδων για την προσπάθεια και την άνοδο τους στις επαγγελματικές κατηγορίες!
Η διοίκηση της ομαδας μας αισθάνεται την ανάγκη να δώσει τα συγχαρητήρια της στο τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και σ’ ολόκληρο το ποδοσφαιρικό μας τμήμα για την επίτευξη του μεγάλο στόχου της ανόδου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35