social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαματθαιάκης στον Αλμυρό Γαζίου!

Παπαματθαιάκης στον Αλμυρό Γαζίου!

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στο στρατόπεδο του Αλμυρού Γαζίου, με την παραίτηση του Δημήτρη Βολονάκη να προηγείται και την πρόσληψη νέου προπονητή να ακολουθεί μία μέρα μετά!

Ο λόγος για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος παίρνει το χρίσμα από τη διοίκηση και, συγχρόνως, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας τους στόχους που έχουν τεθεί στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου. Ο 49χρονος προπονητής έχει να παρουσιάσει μία αξιοσημείωτη διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές, ενώ φέτος εργάστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν για ένα τετράμηνο από τον πάγκο του Αιολικού. Η ανακοίνωση της ομάδας της Κρήτης, στην οποία σημειώνεται πως ο έμπειρος τεχνικός θα παρουσιαστεί στις 29 του μήνα, αναφέρει:

«Το Δ.Σ του Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Παπαματθαιάκη Μανώλη, έναν προπονητή με πολλές περγαμηνές. Κατά την διάρκεια της προπονητικής του καριέρας έχει διατελέσει βοηθός προπονητή της ομάδας της Ξάνθης με προπονητή τον κ. Καραγεωργίου. Επίσης, έχει υπάρξει προπονητής στην Α.Ε Καραϊσκάκης, στον Ο.Φ.Ι Ιεράπετρας, στον Ερμή Ζωνιανών και άλλες μεγάλες ομάδες του νησιού. Λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων και επειδή αυτή τη στιγμή λείπει στο εξωτερικό, η πρώτη του επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου. Στο ματς της Κυριακής με τον Α.Ο Γιούχτα, την ομάδα θα κατευθύνει ο κ. Καλομοίρης Γιώργος (προπονητής τερματοφυλάκων) μαζί με τον κ. Κοκολάκη Νικήτα (γυμναστή)».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35