social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Στραβοπάτησε» ο ΠΑΟ Ρουφ, 1-1 με Πόρο

«Στραβοπάτησε» ο ΠΑΟ Ρουφ, 1-1 με Πόρο

Τη μεγάλη ευκαιρία είχε ο ΠΑΟ Ρουφ πριν την έναρξη του αγώνα, ώστε να ανέβαινε στην πρώτη θέση, όμως την άφησε να πάει χαμένη!

Υποδεχόμενος στο γήπεδό του τον ΑΟ Πόρου τρεις μέρες πριν το ντέρμπι κορυφής με τον ΑΟΑΝ, υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1, με τους Κρητικούς να παρουσιάζονται αντάξιος αντίπαλος στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικούν επί ίσοις όροις τη νίκη. Μάλιστα, ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 53ο λεπτό, χάρη σε κεφαλιά του Παπαδομιχελάκη μετά από κόρνερ του Ράπτη (0-1). Οι ερυθρόλευκοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 72ο λεπτό, χάρη σε κεφαλιά του Οικονομόπουλου μετά από πρώτη κεφαλιά του Μάντζιου (1-1). Οι άνθρωποι του Πόρου έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως για τη φάση του 72ου λεπτού, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε διπλή παράβαση με επιθετικό φάουλ στον Ζαφείρη, αλλά και με χρήση χεριού στην προσπάθεια του σκόρερ Οικονομόπουλου. Στις έντονες διαμαρτυρίες, αποβλήθηκε από τον πάγκο του ο Α. Σκέντζος. Να σημειωθεί, επίσης, ότι στο 7ο λεπτό ο Μάντζιος σκόραρε με πλασέ, όμως το γκολ δεν μέτρησε έπειτα από υπόδειξη για ύπαρξη οφσάιντ.

Διαιτητές: Αλιάγας, Μανούρας-Παύλος (Δυτικής Αττικής)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Παχατούρας, Βενάρδος, Κατσιούλης, Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νιτσάκης (84' Χατζηλάμπρος), Μπουντόπουλος (59' Ψυχογιός), Μάντζιος, Καλλέργης, Νατσιόπουλος

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Ανδρέας Σκέντζος): Ζαφειρίδης, Νάκας (19' λ.τρ. Αριστεινίδης), Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Παγώνης, Πλαϊτάκης, Αζίζης, Στεφανάκης, Καστελιαννάκης (86' Πήλιος), Ράπτης, Ρούσι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35