social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στάικος: Φαβορί η Κηφισιά

Στάικος: Φαβορί η Κηφισιά

Η Ένωση Ερμιονίδας αποτελεί μια παραδοσιακή δύναμη της Γ' Εθνικής αφού τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές σεζόν. Φέτος στο τιμόνι της βρίσκεται μια εξαιρετική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα "Θανάσης Στάικος".

Ο άλλοτε σπουδαίος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει θετικά στην προπονητή, με τον ίδιο να μιλάει στο soccerlive.gr για το φετινό όμιλο (7ος) λέγοντας τα εξής

"Τη φετινή σεζόν είμαστε σε ένα πρωτάθλημα που περιλαμβάνει τρεις ομάδες από την Αθήνα και αυτό καθιστά τον όμιλο έναν από τους πιο δυνατούς. Σίγουρα για μια ομάδα της Πελοποννήσου και πόσο μάλλον για την Ερμιονίδα που θα στηριχθεί σε αρκετούς παίκτες από την ακαδημία της είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. Από εκεί και πέρα, σίγουρα χρειαζόμαστε κάποια ενίσχυση. Περιμένουμε 3-4 μεταγραφές ακόμη και πλέον θα βασιστούμε στην πολύ δουλειά και στο όνομα που έχουμε δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία".

Ερωτηθείς εάν έχει εικόνα από τις ομάδες της Αθήνας, ο ικανότατος κόουτς είπε:

"Παρακολουθώ τις εξελίξεις και έχουμε πληροφορίες. Η Κηφισιά φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Έχει μεγάλο μπάτζετ, ισχυρό διοίκηση και έχει τον πρώτο λόγο. Το Ρουφ αποτελεί μια παραδοσιακή αθηναϊκή ομάδα που είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Άγιο Ιερόθεο τα τελευταία χρόνια που μας έχει συνηθίσει σε καλές πορείες. Πάντα είναι στην πρώτα τριάδα και μάλιστα σε όμιλο αθηναϊκό που πρέπει να το συνυπολογίσουμε. Αυτές οι τρεις ομάδες θα είναι και δυνατές και θα διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις".

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, για το  Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο στις 17.30, με το τεχνικό επιτελείο να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35