social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπαλτάκος: Δεν θα έπρεπε να υπάρχει το Μητρώο

Μπαλτάκος: Δεν θα έπρεπε να υπάρχει το Μητρώο

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος, καλωσόρισε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και κατά την εναρκτήρια ομιλία του τόνισε -μεταξύ άλλων- τα ακόλουθα:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ επειδή υπάρχουν απολιθώματα της δεκαετίας του '50 -και αναφέρομαι φυσικά στην ειδική αθλητική αναγνώριση σωματείων. Αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ, δεν θα υπήρχε λόγος να πραγματοποιηθεί αυτή η Συνέλευση.

Για να αγωνιστεί ένα αθλητικό σωματείο είχαμε τέσσερα στάδια. Ούτε ειδική αθλητική αναγνώριση θα έπρεπε να υπάρχει, ούτε η Περιφέρεια να δίνει άδεια και να παρεμβαίνει η Αστυνομία ώστε να μην τους αφήνει να παίξουν ποδόσφαιρο. Για όλα αυτά χρειάζονται 4 στάδια έγκρισης.

Παρά τις προσπάθειες του Πρωθυπουργού να μειώσει τη γραφειοκρατία, προστίθεται ένα πέμπτο στάδιο αδειοδότησης. Να μπουν τα σωματεία σε ένα Μητρώο! Μα η ΕΠΟ έχει Μητρώο και οι Ενώσεις έχουν επίσης Μητρώο. Για ποιον λόγο  πρέπει να υπάρχει πέμπτο γραφειοκρατικό στάδιο; Να έρχεται ο Υπουργός να λέει: "εσύ παίζεις και εσύ όχι".

Ούτε ειδική αθλητική αναγνώριση χρειάζεται, ούτε η περιφέρεια χρειαζόταν να δίνει άδεια. Τότε γιατί υπάρχει η ομοσπονδία; Και πού είναι το αυτοδιοίκητο;

Μου είναι αδύνατο να δεχθώ ότι το κράτος θα επιβάλλει ποδοσφαιρικής φύσεως κυρώσεις σε σωματείο, επειδή δεν μπήκε στο μητρώο. Και όχι απλά δεν παίζεις, αλλά δεν ψηφίζεις! Αυτά δεν υπάρχουν πουθενά.

Τότε για ποιον λόγο υπάρχει η Ομοσπονδία και το αυτοδιοίκητο; Η Συνέλευση αυτή δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Το Μητρώο δεν θα έπρεπε να υπάρχει».


Σχετικά άρθρα

Αναστολή σε όλα τα πρωταθλήματα αποφασίζει η ΕΠΟ | Ετοιμάζει λύση ο Αυγενάκης

Η Κηφισιά... έλιωσε τον ΟΦΗ και πήρε παλληκαρήσια πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας

Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια της 5ης φάσης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35