social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δίνει λύση ο Αυγενάκης. Το μπαλάκι και η ευθύνη στην ΕΠΟ για την επανέναρξη

Δίνει λύση ο Αυγενάκης. Το μπαλάκι και η ευθύνη στην ΕΠΟ για την επανέναρξη

 Ευχάριστες για τα σωματεία που έχουν πρόβλημα με την εγγραφή τους στο μητρώο είναι οι ειδήσεις που βγαίνουν μέσα από τις αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Αυγενάκης, έχει λάβει πλήρη γνώση της κατάστασης που επικρατεί ανά την Ελλάδα και σπεύδει μέσω τροπολογίας του να δώσει λύσει σε κάποιους συλλόγους που θέλουν να ενταχθούν στο μητρώο και δεν τα έχουν καταφέρει, είτε από παραλείψεις τους, είτε από προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα δοθεί παράταση έναρξης της διαδικασίας ένταξης μέχρι τις 23/10 και έπειτα αυτα τα σωματεία θα μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι τις 31/7/2023.

Αυτό σημαίνει ότι οι σύλλογοι αυτοί θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν τους αθλητικούς χώρους και κατά συνέπεια να συμμετάσχουν σε πρωταθλήματα.

Όταν ανακοινωθεί επίσημα η νέα αυτή εξέλιξη, το μπαλάκι θα πάει στην ΕΠΟ, όπου με την σειρά της θα πρέπει να δείξει ανάλογη βούληση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα όλα τα πρωταθλήματα της χώρας και να βγει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από την ομηρία που έχει περιέλθει.


Σχετικά άρθρα

Τα ζευγάρια για το Κύπελλο Ελλάδας

Αυγενάκης: Έτσι θ’ ανοίξουν τα γήπεδα

ΕΠΣ Ηρακλείου: Ξεκινάει η Α1 κατηγορία το Σ/Κ!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35