social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ ΑΟΑΝ, στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος!

Σούπερ ΑΟΑΝ, στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος!

Γράφει και φέτος ιστορία ο ΑΟΑΝ στο Κύπελλο Ελλάδος! Όπως και πέρσι, η ομάδα του Αγ. Νικολάου προκρίθηκε ξανά στους «16» του θεσμού, όπου πλέον μπορεί να τεθεί αντιμέτωπος με μία από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Στο πλαίσιο της 5ης φάσης, επικράτησε του Αλμυρού Γαζίου με 2-0, ικανοποιώντας με την παρουσία τους εκατοντάδες φιλάθλων του που βρέθηκαν δημοτικό γήπεδο Αγ. Νικολάου. Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν στο 26ο λεπτό χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Μπαράτα, το οποίο υποδείχθηκε για χέρι του Μάγκα σε προσπάθεια του Μελισσόπουλου (1-0), ενώ στο 86' η πρόκριση «κλείδωσε» με το φάουλ του Τσανάι, όπου γράφτηκε το τελικό 2-0. Ενδιάμεσα, συγκεκριμένα στο 70ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία τους για ισοφάριση, όμως στην προσπάθεια του Γκέτσι η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητές: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής), Δασκαλομαρκάκης-Βλαχάκης (Ρεθύμνου)

ΑΟΑΝ (Μανόλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής, Χύσι, Γωνιωτάκης, Φουκαράκης, Ζέλιος (62' Τσανάι), Κίτος, Μηνάς (84' Τζιλάι), Μπαράτα (62' Λάμπρου), Μελισσόπουλος (89' Νοκάι)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Παγώνης, Κοιλιάρας (63' Αγαπάκης), Νικολάου, Μάγκας (63' Γκέτσι), Φραγκουλάκης, Ενγκουέμ, Πιερτζιάκομι, Μπουρσέλης (77' Αντωνίου), Γιουκαρής (63' Πατινιώτης), Κατσικοκέρης (68' Μπάνβο)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35