social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα μεγάλη κίνηση με Κατίδη από την διοίκηση του Ασπρόπυργου

Νέα μεγάλη κίνηση με Κατίδη από την διοίκηση του Ασπρόπυργου

 Σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις έχει πραγματοποιήσει ο Ασπρόπυργος που δείχνει οτι επανέρχεται στο προσκήνιο για τα καλά.

Η διοίκηση του συλλόγου κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς πολλά λογια προχώρησε σε μια κίνηση ματ αφού ήρθε σε συμφωνία και με τον Γιώργο Κατίδη.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με παραστάσεις ακόμη και σε επίπεδο Superleague με τη φανέλα της ΑΕΚ, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ιστορικής ομάδας και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό του Πανελευσινιακού ωστόσο το βιογραφικό του αποδεικνύει πως πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Με παρουσία σε επίπεδο Superleague 1 για λογαριασμό της ΑΕΚ, του Άρη και της Βέροιας ο Κατίδης αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τις Νοβάρα, Γιάρο, Παναιγιάλειο, Ολίμπια Πράγας, Πριμπραμ, Ηρόδοτο να είναι οι ομάδες που αναγράφονται επίσης στο βιογραφικό του.

Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής με τα χρώματα της Προοδευτικής παίζοντας σημαντικό ρόλο στην πορεία της ιστορικής ομάδας.

Με την κίνηση αυτή, η διοίκηση του Ασπρόπυργου δείχνει ότι δεν... αστειεύεται στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο σύλλογος επιστρέφει για τα καλά στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μήνυμα στους Kyriakos Pantzaridis


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35