social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καταιγίδα» στο Περιστέρι η Ηλιούπολη, 5-1 τον Άγ. Ιερόθεο!

«Καταιγίδα» στο Περιστέρι η Ηλιούπολη, 5-1 τον Άγ. Ιερόθεο!

Το ντέρμπι της... Γ' Εθνικής στην εμβόλιμη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ εξελίχθηκε σε... μονόλογο της Ηλιούπολης!

Η ομάδα των νοτίων προαστίων ήταν πραγματική «καταιγίδα» στο γήπεδο της Χωράφας και επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 5-1 απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο, παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» του θεσμού. Το ματς ήταν όντως ντέρμπι για μισή ώρα. Στο 13ο λεπτό ο Λάμπη έβαλε μπροστά στο σκορ τους κυανέρυθρους με σουτ, όμως δέκα λεπτά αργότερα (23') ο Τσιμπόκας ισοφάρισε με σουτ για το 1-1. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι... πάτησαν γκάζι και με αλλεπάλληλα γκολ έφτασαν σε άνετη επικράτηση! Στο 33ο λεπτό ο Σάμιος μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Κωστόπουλος για το 1-2, ενώ στο 43ο λεπτό ο Κράσι με κεφαλιά έδωσε... αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του (1-3). Η Ηλιούπολη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο ρυθμό, πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ. Στο 65ο λεπτό ο Λάμπη με σουτ έκανε το 1-4 και στο 78ο λεπτό ο Τόσκα διαμόρφωσε το τελικό 1-5 με πλασέ.

Γκολ: 23' Τσιμπόκας με σουτ - 13' Λάμπη με σουτ, 33' πέν. Σάμιος (το κέρδισε ο Κωστόπουλος), 43' Κράσι με κεφαλιά, 65' Λάμπη με σουτ, 78' Τόσκα με πλασέ

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Χριστοδούλου-Μητράκος

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Πανούσης, Καψής, Μενάι (46' Καλά), Θεοδώρου, Αποστολόπουλος, Κυριαζής, Κοτσερίδης (46' Τουλουβασίλης), Τσαπούρας (65' Φερεντίνος), Τσιμπόκας, Μουστάκης (46' Μπαλωμένος), Τσουκαλάς (65' Γκολφινόπουλος)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Λέτσο (25' λ. τρ. Τσάκαλος), Κωστόπουλος, Αγκόλλι, Τσατσαρής (70' Παπαγιαννόπουλος), Κρητικός, Γεωργιάδης, Γάγγος, Σάμιος, Κράσι (70' Γεμιστός), Τόσκα, Λάμπη (65' Πουλιάνος).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35