social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα στους «8» η Ηλιούπολη, 5-0 τον Αθηναϊκό

Άνετα στους «8» η Ηλιούπολη, 5-0 τον Αθηναϊκό

Τη διαφορά κατηγορίας και δυναμικότητας από τον Αθηναϊκό πιστοποίησε στον αγωνιστικό χώρο η Ηλιούπολη και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, σε παιχνίδι που έγινε σήμερα (23/12) το απόγευμα.

Η ομάδα του Β. Χαντέ επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-0, «τελειώνοντας» ουσιαστικά την υπόθεση από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Πολίτης με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Ταβάρες έγραψε το 2-0 με κεφαλιά. Στο 22ο λεπτό ο ίδιος παίκτης με πλασέ έγραψε το 3-0, για να έρθει στο 34ο λεπτό ο Λάμπη και με σουτ να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ (4-0). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 50ο λεπτό από το σουτ του Κράσι (5-0).

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Καφρίτσας-Ματσούκας

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος (35' Χαμηλός), Πολίτης, Αγκόλλη, Κρητικός, Παπαγιαννόπουλος, Γεωργιάδης, Γάγγος, Σάμιος (46' Ντογκάνι), Κράσι, Λάμπη, Ταβάρες (35' Πουλιάνος)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Ρούμπας, Ταρσαναλής (46' Γιαννίτσας), Βασιλείου (72' Ντερβισλάρι), Κατσούδας, Σταθόπουλος (46' Τραγουστής), Μαυροματάκης, Θεοδοσίου (60' Κοντός), Κατσούλας, Βουλτσίδης (62' Λεβέντης), Μπαλατσούρας, Φούρλας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35